BLOGG EN GANG I UKEN

Ja det er fire dager siden jeg ankom Irland, og to dager siden jeg ankom vertsfamilien og så mye har skjedd så langt! Jeg har så lyst til å dele det med dere i Norge, så jeg har tenkt litt... Jeg vurderer å starte å blogge igjen i og med at jeg er i gang med et utvekslingsår i Irland av alle land. Jeg orker ikke å blogge hver dag, men jeg kan holde ut med en gang i uka. Ellers så kommer det oppdateringer på Instagram (@kaseywar), og snapchat for de som har meg der :-))

Innleggene kommer sikkert til å inneholde hva jeg har gjort og mer informasjon om hvor jeg er, hvordan familien min er osv. Starter fra neste innlegg!

- Kaseygurlll

 

Torsdag

Etter jeg hadde kommet hjem fra Rebekka, tok jeg turen nedover igjen for å møte Tharcile og Karoline for å gå en liten tur og kjøre på sparkesykkel med motor.
Sykt gøy! Haha :-)
Lol


En sparkesykkel egner seg ikke for to personer.


- Kaaaasey

Onsdag

Gikk meg en tur nedover til Sutterø, tok noen bilder på veien.. Haha :)Så var det filmmaraton til Rebekka.. Vi var bra nydelige :-))- Kaasey

Bilder fra igår


Meg og Isabel :)


10. trinn!sakkaLærerinnslag :-) Opptreden med Kasper!Tale fra kontaktlærerenKlassen min <3
 

- Kaasey

SOMMERFERIE &lt;3

Ja, igår (mandag) var det siste skoledag.. Ganske avslappende dag og befriende, men lite å gjøre. Vi rydda, så film og tok farvel med resten på skolen (selvom det var nesten ingen der fordi de fleste var på tur).
Så kom vi til kvelden der 8. og 9. trinn hadde arrangert en 10.klasseavslutning for oss! Til dette hadde jeg skrevet rap og laget musikkvideo som var fra klassen til skolen vår:

Haha!

 

Her var det mye god mat og underholdning, fikk gaver og vitnemål, men det var sykt trist å si hadet til alle sammen - både lærere og venner! Jeg vet jo at vi kommer til å se hverandre igjen, men liker ikke tanken på at vi er ikke elever der lengre og at vi ikke kan kalle hverandre for klassekamerater. Har jo kjempegode venner fra 8. og 9. trinn, og de går ikke på samme skole som meg lenger... Jeg kommer ikke til å treffe de hver dag. Nå er det slutt, vi er ikke elever på Fagerhaug mer og leverer plassene våre videre til 9. trinn. 
Samtidig så er det godt å bli ferdig med alt fordi jeg har vært så sykt skolelei og lei klassen min. Ferdig med eksamener og stress, nå er det jo ferie!

Etter avslutninga så ble Tharcile meg med hjem og lå over. Er utslitte etter en lang dag og rakk ikke å gjøre så veldig mye spennende når vi kom hjem! 

  

- Kaaasey

HÆHÆHÆ

Holder på å titte gjennom arkivet mitt for Photo Booth, og fant mange rare videoer... lol

 

Haha, en gang da Sophia lå over til meg... LOL

 

 

 


Her er jeg som nyfødt Directioner! hahaha

 

 

 

Dette var et danseprosjekt i gymmen, haha! Meg, Emilie og Gry

 

 


 

På Encounter festival på øvelse med Emilie! haha...

 

Random innlegg egentlig...

 

- Kaaaaasey

Tharcile i bunad :)) haha

Sjekk tharcilee.blogg.no!

Til dere som har fått med dere at det er tiendeavslutning på mandag: DERE SYNS THARCILE SKAL HA PÅ SEG BUNAD/FESTDRAKT JA? :)
Etter en chill dag på skolen og vaksinasjon for turen til filippinene (det var scary :)), så kom hun til meg og prøvde en av mine andre festdrakter, og jeg synes hun så så flott ut i den! Bunadskoene passa også, så nå har hun bestemt seg for å bruke norsk bunad på tiendeavlsutningaaaaaa!


Jaaa da, det rotete rommet er mitt. OG SAKKA I BUNAD! :)) (haha se taylor lautner da)

- Kaasey

Hei :)

Ville bare si hei, tenkte på bloggen her om dagen... Jeg har bare vært så sinnsykt lat, og det er så lite interessant som skjer - men som en liten oppdatering nå da, så har jeg opptredd en del, vært sørover på konfirmasjon samtidig besøkt pølsefest (PØLSEFEST.BLOGG.NO folkens!!), filmet og tatt bilder... Jeg skal få se å få lagt ut de bildene selvom de bare er noe kjedelige sommerbilder... Men de er så fine, haha! Så har jeg også hatt eksamen som har gått bra, og nå er det bare chillern på de siste dagene før skoleslutt. Blir ikke sjokkert om det er fåtallet som leser dette blogginnlegget, men likevel.. Har dere noe tips til hvordan jeg kan fortsette å blogge, og ikke daffe av?

Apropo filmene så har det noe med skoleavslutningen å gjøre, noe jeg ikke kan avsløre før på mandag. Da blir det lagt ut på youtube.
 

- Kaasey

Sommer??? DIIIGG

Idag var det stekende varmt, så når Isabel ble med meg hjem idag så måtte vi bare legge oss ned på verandaen... Det var så herlig, vi lå der i bikinien, smurt med solkrem, hadde musikk på og tok oss en blund. Rett og slett herlig altså.. Håper det blir sånn framover! Nå kan jeg endelig ha på meg alle kjolene og sommerklærne som har gjemt seg i skapet. Nyt været nå som den er her! 


Lav ISO og tatt rundt 5 tiden, men før det var det som syden. Deilig!Ellers har jeg bare vært på grilling hos Karin's :) Det var koselig, haha fliring!

 

- Kaaasey

Fireflies og Up there, somewhere

Noen av dere har sikkert hørt den før, men jeg har endret litt på begge - sunget inn på nytt lagt inn nye instrumenter. Check it out!

 

Igår fikk vi vite at vi kom opp i Engelsk skriftlig eksamen, noe som er bra - eksamensdagen vår er ikke før 31 mai! :')
Ellers så har jeg latet meg disse dagene, men imorgen håper jeg blir bra. Gratulerer med morgendagen folkens!

- Kaaseeey 

 

Enda en drøm.

Ja, jeg tenkte å blogge på lørdag fordi jeg var i Trondheim - men det har seg slik at jeg har mista kabeln til kameraet og jeg brukte ikke minnekort.. Vel, vi, Sophia, Karoline og meg, shoppa i byen, dro på cafe og ja. Jentetur, rett og slett! Skulle ha hatt noen bilder - neste gang så skal jeg ta med sonyn min så blir det bilder på G.

Haha, i natt kom drøm nr. 2. Denne gangen var det om Harry Styles. Skjeeeera? Jeg liker Louis best, og Liam, også dukker Harry opp.
Vel, denne gangen fikk jeg besøk av Harry og han skulle bo hos meg i noen dager. Det føltes ut som om han var en sånn god venn/utvekslingsstudent/slektning - en jeg ikke kunne forelske meg i.. haha. Jeg husker han satt i sofaen vår, og snakket med pappa imens jeg lagde noe godt til oss eller noe sånt.(drømmene mine er veldig uklare, men jeg husker det.. Jeg opplever og husker best følelser i drømmene mine, hva jeg følte da og da.)  Jeg husker jeg var så glad for at han skulle sove over, at HAN fra 1D skulle være HER liksom. Jeg var skikkelig ivrig og stressa fordi jeg ville at han skulle ha det fint under besøket. Jeg prøvde å behandle han om en vanlig person og anstrengte meg skikkelig. Det skulle være skikelig service - uten å overdrive. 


weheartit


Selvfølgelig fikk jeg igjen et annerledes inntrykk av ham etter denne drømmen. Men jeg liker fortsatt L'ene best! Haha.. høres meget interessant ut

Jeg liker drømmer, aaalt kan skje der. Og det føles so real - man kan snakke med folk i drømmer, til og med fortelle dem at "Dette er en drøm. Visste du det?". Haha, det har jeg faktisk gjort. Flere ganger. Og personene jeg sier det til blir like overrasket hver gang.


weheartit

- Any cool dreams you've got?

- Drømmer'u ofte?

- KASEY vettu!

 

 

En liten hilsen

Har nettopp kommet hjem fra Fuel, og er goddemt og trøtt. 

Idag har jeg spilt inn en sang, håper på å gjøre den ferdig.... Er ekspert på å legge i fra meg uferdige prosjekt!- Kasey

Bilder

Vel nå er jeg i gang med skole og skolearbeid igjen. Da blir som regel skoledagene kjedelige.. ikke sant? "Jo idag har jeg vært på skolen, også spiste jeg middag og gjorde lekser." Det er mye av det samme! Men noe av det jeg har funnet på er å redigert mer bilder. (a) 


FX Photo Studio PRO <3

- Kaaasey
 

Min påske så langt

Det har vært en chillpåske frem til nå, for meg iallefall! Jeg begynte "ferien" for en uke siden, fordi vi skulle jobbe med et skoleprosjekt hjemme istedet. Så ble det helg, og da var jeg for det meste på Encounter Festival på kirken. Det var en sykt bra konferanse som jeg ikke kunne gå glipp av! 
Ellers har jeg bare vært hjemme å sett på hestefilmer (a), vært en tur på biblioteket for å låne hestebøker og spill(a) og bøker til prosjektet vårt. Så lå jeg over til Tabitha, min hestejente, der jeg fikk bli med henne til stallen og hestene.
Dessuten ville hun at jeg skulle lage en "musikkvideo" av henne, og her er den!

Hun er flink!

Siden har jeg vært på Nabocash. for å bli feit! Hehe :))

 - Kaseeey

Mer bilder fra P&T turen

 

 

 


Auschwitz:
Det var altså en konsentrasjonsleir for jødene, homofile, sigøynere, motstandere mot nazismen og flere under den 2. verdenskrig. Her ble de torturert i både gasskammer og leveforhold! 
Det er ganske mye å tilføye her, men et ord: Forferdelig.
Det hadde tatt lang tid å fått tanker ned til ord, så den delen dropper jeg. Jeg tror nok de fleste av dere skjønner hva 


galskap og ondskap, alle slags fæle skap.
..

 


(Lunsjpause) "Jeg vil ha sprite."
Birkenau:Middag!


Neste dag; Saltgruvene i Krakow!Det var så mørkt der inne og vi måtte betale for å ta flere bilder, så dette var alt jeg hadde derifra...


Castle, park og kos i Krakow


Elisabeth!
På vei mot Berlin! 


Burgerking i Berlin (Haha, ble SYKT mye fastfood på denne skoleturen..)


I busssss


På sightseeing i BerlinHaha, se uttrykkene på alle sammen.. :')

Hotellet vårt i Berlin


Den polske ferja til Sverige..


Og bussen hjemover!


Nesten 147 bilder.. mm

- Kaseeey


Turturtur.. Til dag 2 (NB! Masse bilder)

På det første hotellet vårt hadde jeg internett, men jeg fikk ikke lastet opp bilder. Jeg skrev noe, iallefall! Her er bilder og innlegg som jeg tenkte å poste på dag 2 av turen:

"Haha hey folkens! Her er det mye å si. For det første vil jeg si at JOHOO <3 Det er internett på hotellet! Det er tregt, men bedre enn ingenting. Da får jeg blogget littegranneee

For det andre så har jeg tatt en del bilder! (Noen av) De kommer ut på her.
For det tredje har jeg hatt a great time.

Vi har tatt buss i mangemange timer. Iløpet av den tiden har vi sett på en del filmer ? alt fra Madagsakar til Charlies Angels. Vi har spilt på ipad, pc og masse andre spill! Vi har ikke minst sunget med bussjåføren og lederne, laget adjektivhistorie, fått en hemmelig venn for turen (Som vil si at vi får en lapp med et navn blant alle som var med på turen. Den person skal vi altså glede og «passe på» igjennom turen!) og ikke minst spist. De ble bakt noen pizzasnurrer for oss så vi kunne få spise noen måltider ? dessuten fikk vi litt tid til å gå på kjøpesentret og andre steder for å kjøpe oss litt snacks eller andre ting. Maccern har vi også vært innom en del ganger.

Dessuten tok vi en ferje fra Sverige til Polen! Vi jentene gledet oss veldig til diskoteket og får å ha det skikkelig fun på ferja ? men det vistes seg at det ble veldig skummelt med alle de ekle gamle polakkene som stirret. Ja, jeg tror alle av oss bar på en uro hele tiden av oppholdet.
Vi fikk ikke lov til å gå alene, og vi måtte legge oss nesten med en gang ? og bare med disse reglene skjønner man at det er ganske farlig! Vi så det på dem også hvor ..«kåte» de var. Randome folk sov i gangene, fulgte oss osv. Ikke bra.

Ja vi kom til Polen idag tidlig forresten og har siden kjørt buss og ankommet hotellet.
Hotellet er bare SÅ bra, iallefall jeg er kjempefornøyd! Det er fint her, god plass, OK bad og internett ? nå er vi kjempespente på om frokosten blir bra. Jeg deler forresten rom med Rebekka og Camilla, mine søte sukkertøy! Hehe.

Så var vi på restaurant og kose oss med pizza ? noe som kanskje er det første ordentlige måltidet vi har. Ellers har vi vært på macdonalds og spist av «egenkjøpte» ting. Haha, vi fikk en svær pizza hver ? og jeg klarte å spise opp alt...... Er storspiser jeg, vettu! Hah, vennene mine og jeg ble inspirert av bildene som hang på veggen!

Polen er et fint land.. Veldig annerledes enn Norge. For det første er det nesten ingen svinger på motorveien, og det er HELT flatt. Det er mange løse dyr her og det er SYYYYYYKT billig! Likevel er det mange som stjeler og drikker..

Nå er vi tilbake på hotellet, trøtte og ferdige for dagen. Når får vi se om vi faktisk våkner opp i morgen tidlig kl 0600 ? vi er nødt til å spise frokost kl 0700, og begynne å kjøre mot Auschwitz 0730! Det er planen for imorgen. Så var det noe om at vi fikk litt fritid på ettermiddagen ? da skal jeg bruke opp mine polske slotts!

Natta. Er trøtt =)"
Trust me, jeg prøvde å velge ut noen få!

- Kaseeey

På bussen.... Haha

Ja HALLO! Jeg har fått tilgang til internett fra dag 1. Det er pågrunn av Sindrekompis! Han har mobilt bredbånd skjønner dere :D

Men vet ikke om jeg får skrive så mye. Jeg må være ganske kjapp.

I kveld..

..Så drar vi på tur. Da skal vi på skoletur til Polen&Tyskland!
Klokka 2300 kjører vi med buss sørover! Det blir 30 timer med buss en vei, så det er ganske lenge. Under hele bussoppholdet blir jeg sittende ved siden av Camilla, som jeg råådigger! Haha.. Hun er altså aerobicjenta - hun plei(de)er å bli med meg på aerobic ;-)

 Det kommer til å bli filmtitting og spilling på bussen før vi drar videre på en ferje fra Sverige til Polen. Så kommer vi til Krakow og blir der noen dager før vi drar videre til Berlin. Hele turen varer i ca. 8 dager! Gleder meg, men vi har et skoleprosjekt også... Det er jo en ganske nedtur, siden det blir så mye stress.... Haha


HAHHAH ÆSJ random bilde fra da jeg var på kosekveld til Sophiasnuppa <3

But the thing is. Jeg vet ikke om jeg får tilgang til internett igjennom turen! Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre... Det blir kanskje at jeg må bare la bloggen stå her alene uten påfyll. Og at jeg heller legger ut et langt innlegg når jeg kommer hjem. Jeg gleder meg til jeg kommer hjem, faktisk! Da kommer vi hjem til påskeferie (fordi vi får "fri" resten av dagene som er igjen), og første helga blir det Encounter Weekend!! Wohooo, gleder meg noe sinnsykt - også blir det sikkert noe ridning på G sammen med Tabithagirl!

APROPO ridning, haha... I det siste har jeg blitt så hestegal. Det er så sykt. Det starta fra da Tabitha var her.. Hun har hest skjønner dere, og hun ville jeg skulle bli med henne i stallen osv. Da ble jeg så syykt gira! Og nå helg har jeg lett etter hestebøker og masse hesteting og plakater som jeg hadde fra da jeg var liten(jeg var en skikkelig hestejente før, var medlem i pennyklubben og alt det der). Jeg leste alt av informasjon om hester osv, og pugga det.. jeg fant fram en ponnibamse som jeg hadde, tok på meg ridehjelmen som jeg ikke hadde brukt på lenge og lekte rytter i stua.
Dette er ikke tull.

Så nå har jeg litt mer hestekunnskap, har spilt hestespill, har NØRDA STALLGJENGEN FTWWWWWWW
Kanskje det blir skikkelig stallgjengenmaraton i bussen på vei og fra? Det håper jeg - jeg har blitt en skikkelig stallpike igjen! Iallefall for 4 days! haha..  

Men ja. Håper dere så budskapet i dette innlegget.. Kan hende jeg ikke får til å blogge!
Bash.

Kaseeeeeey 

NyTt DeSiGn

Takk, til KarolineTU. Hun er seriøst best.(L)

HALLO! Nå er det vår &lt;3

Bildene er tatt av meg, på en av terassene våre:Ble noen randome bilder av gelenderet..


Nå smelter snøen!


Hallo! Se, SOLA!


Se så nydelig, 'a!Likevel har jeg gjort dette i hele dag. Spilt et teit hestespill.
Har hatt skikkelig daffedag - men så er det jo slik at jeg må egentlig begynne å pakke til skoleturen vår på mandag - som går sørover mot Polen og Tyskland! Der blir vi i litt over ei uke, og det gleder jeg meg veldig til.

Liker du våren? :D

Kaseeey 

 

Tabitha og lovsangsøvelse

Onsdag!! ..Snart helg?
Tabitha ble med meg hjem etter skolen idag, og hadde det fun. Det er så lenge siden sist vi var med hverandre, kun meg og henne! Flere år faktisk, så det var godt med en liten "gjenforening". Hun er ei god snuppelupp ja, og vi har mye til felles, men likevel på en måte ganske forskjellig! For de som ikke vet hvem hun er - se på bildene under og ta en god titt. Kan dere virkelig tro at hun er 1998-modell? Det er så sykt!

Også var jeg på lovsangsøvelse. Vi holder på å øve til en Encounter Festivalen som er i slutten av mars. Det blir braa! Bildene sier det meste :-)


Tabitha både synger, spiller piano og spiller gitar! Hun skriver t.o.m. sine egne låter! 


Så glad i hest!
Hver gang jeg er med henne så må vi en liiten tur på Chatroulette/Omegle.....
Lovsangsøvelse FTW!!! Meg: Helt til høyre, med lua.


Spiller synth her! Sorry for lite smilebilder, men jeg er så sykt konsentrert når jeg spiller...
Ét smilebilde da.


Love my keyboard <3
Vi har jo den kule gitaristen, da! 


Elise =)


Og ikke minst en skikkelig tøffing på bass! Ktu.blogg.no ;)


Her blir det STAPPA om noen uker. Da blir det Encounter Festival. Komkom!


Synger og spiller


Så kommer pianisten inn, Emilie!
Søt og ikke minst flink som bare juling!


Tabitha, ja..


Kunst? Elise som tok!Ble sykt mange bilder.. Jaja, håper den er grei!

Spiller'u i band?

Kaseeey

 

Bikabrød

Haha.. For ei uke siden så lå jeg over til Sophia som dere kanskje vet! Jeg tok en del bilder som ikke har kommet ut på bloggen enda, så jeg gjør det nå <3

Så ja, på morgenen lagde vi arme riddere, muffinser og bikabrød!

Søta med voks.


Muffins <3 Haha, se hvordan jeg sitter da!
Baking på G


Den tynne fine katta hennes <3


Ja. Hun viste meg scary maze game.


Peneste <3


Muffins<3333


Ja, vi skulle bake boller først. Men uff da, det var tomt for mel - så vi knuste cornflakes! Haha.
Men vi gadd ikke å dele de etter de hadde hevet så vi bestemte oss for å lage brød istedet.


Vi syns den så så rar ut, så vi pynta den med brødfrød, havregryn og knust knekkebrød.... haha
RESULTAT!

Smakte boller.. Jeg syns ikke det var godt :P
Siden vi kaller hverandre for Chica og Babe, så bestemte vi for å gjøre noe ut av det. Bikabrød ftw! ;)

Har du egen oppskrift på noe?

Kaseeeeey
 

Gratulerer med dagen camilla!

Nå er noen folkz på besøk til camilla for bursdagsfeiring. Vi koser oss med mat, kake, is, potetgull og godteri - så koselig med godfolket! Hehe :)

VIDEOBLOGG av spørsmålsrunden ;))

Ikke klag på at den kom ut seint. Jeg sto opp til kl halv 4 i natt for å redigere den og maccen har stått på siden den gang for å poste den på youtube. Som tok litt tid. SÅOEHH! Ja ;)

 


Haha, here it is! Om dere har flere spørsmål osv så er det bare å spørre vettu!

Spa med Isabel ;)

Hei folkens, akkurat nå har jeg liggoverbesøk - min irpa. Etter en dag med spa, jobbsøking og café har jeg også lagd min første videoblogg som kommer senere idag! Av spørsmålsrunden, altså.

Jeg og Isabel dro altså på spa idag og fikk dyprens. Vi ville feire for at vi klarte oss i én måned uten Facebook (fra 1. Januar til 1. Februar) og har ikke fått mulighet til å feire før nå. Det var kjempedigg og avslappende! Var ikke svindyrt heller, det ble 250 kr for dyprens. Kjøpmannsgata 38 folkens.

Ellers har vi bare vært på café og besøkt kjentfolk som jobber der, og gått rundt i forskjellige butikker og spurt om jobb! Haha.

Bilder fra idag!

Uten sminke og hele pakka, yey  =)))

!!!!!


Vi sminka oss på dametoalettet på Torgkvartalet! 


På café :))
Kjed på domus på pensjonistbenkene.
Fine Isabel <33 


MamaRåsa sin bil


My place


Snøvær ute!


De som virkelig kjenner meg, vet at jeg elsker å drøye etter måltidene.


Vi sprengte noen ballonger som vi blåste for ei uke sia.


Videobloggmaking!

Bruker du å dra på spa elr? :D

Kaseeey


 

Spørsmålsrunden folkens!

Hallohallo, ikke glem spørsmålsrunden! Jeg savner fortsatt flere spørsmål. Om dere ikke har spurt enda så kommenter gjerne på dette innlegget. På torsdagskvelden spilte jeg forresten på 'Kirkestua' ved Skatval kirke.
Jeg spilte et par norske lovsanger for dem, og det ble mye bra tilbakemeldinger.
De var fornøyde, og det er bra.


Tatt av mamma med mammas kamera, noe som forklarer kvaliteten på bildeneÅheisann. =)Kaseeey
 

hits