Torsdag

Etter jeg hadde kommet hjem fra Rebekka, tok jeg turen nedover igjen for å møte Tharcile og Karoline for å gå en liten tur og kjøre på sparkesykkel med motor.
Sykt gøy! Haha :-)
Lol


En sparkesykkel egner seg ikke for to personer.


- Kaaaasey

Onsdag

Gikk meg en tur nedover til Sutterø, tok noen bilder på veien.. Haha :)Så var det filmmaraton til Rebekka.. Vi var bra nydelige :-))- Kaasey

Bilder fra igår


Meg og Isabel :)


10. trinn!sakkaLærerinnslag :-) Opptreden med Kasper!Tale fra kontaktlærerenKlassen min <3
 

- Kaasey

SOMMERFERIE &lt;3

Ja, igår (mandag) var det siste skoledag.. Ganske avslappende dag og befriende, men lite å gjøre. Vi rydda, så film og tok farvel med resten på skolen (selvom det var nesten ingen der fordi de fleste var på tur).
Så kom vi til kvelden der 8. og 9. trinn hadde arrangert en 10.klasseavslutning for oss! Til dette hadde jeg skrevet rap og laget musikkvideo som var fra klassen til skolen vår:

Haha!

 

Her var det mye god mat og underholdning, fikk gaver og vitnemål, men det var sykt trist å si hadet til alle sammen - både lærere og venner! Jeg vet jo at vi kommer til å se hverandre igjen, men liker ikke tanken på at vi er ikke elever der lengre og at vi ikke kan kalle hverandre for klassekamerater. Har jo kjempegode venner fra 8. og 9. trinn, og de går ikke på samme skole som meg lenger... Jeg kommer ikke til å treffe de hver dag. Nå er det slutt, vi er ikke elever på Fagerhaug mer og leverer plassene våre videre til 9. trinn. 
Samtidig så er det godt å bli ferdig med alt fordi jeg har vært så sykt skolelei og lei klassen min. Ferdig med eksamener og stress, nå er det jo ferie!

Etter avslutninga så ble Tharcile meg med hjem og lå over. Er utslitte etter en lang dag og rakk ikke å gjøre så veldig mye spennende når vi kom hjem! 

  

- Kaaasey

HÆHÆHÆ

Holder på å titte gjennom arkivet mitt for Photo Booth, og fant mange rare videoer... lol

 

Haha, en gang da Sophia lå over til meg... LOL

 

 

 


Her er jeg som nyfødt Directioner! hahaha

 

 

 

Dette var et danseprosjekt i gymmen, haha! Meg, Emilie og Gry

 

 


 

På Encounter festival på øvelse med Emilie! haha...

 

Random innlegg egentlig...

 

- Kaaaaasey

Tharcile i bunad :)) haha

Sjekk tharcilee.blogg.no!

Til dere som har fått med dere at det er tiendeavslutning på mandag: DERE SYNS THARCILE SKAL HA PÅ SEG BUNAD/FESTDRAKT JA? :)
Etter en chill dag på skolen og vaksinasjon for turen til filippinene (det var scary :)), så kom hun til meg og prøvde en av mine andre festdrakter, og jeg synes hun så så flott ut i den! Bunadskoene passa også, så nå har hun bestemt seg for å bruke norsk bunad på tiendeavlsutningaaaaaa!


Jaaa da, det rotete rommet er mitt. OG SAKKA I BUNAD! :)) (haha se taylor lautner da)

- Kaasey

Hei :)

Ville bare si hei, tenkte på bloggen her om dagen... Jeg har bare vært så sinnsykt lat, og det er så lite interessant som skjer - men som en liten oppdatering nå da, så har jeg opptredd en del, vært sørover på konfirmasjon samtidig besøkt pølsefest (PØLSEFEST.BLOGG.NO folkens!!), filmet og tatt bilder... Jeg skal få se å få lagt ut de bildene selvom de bare er noe kjedelige sommerbilder... Men de er så fine, haha! Så har jeg også hatt eksamen som har gått bra, og nå er det bare chillern på de siste dagene før skoleslutt. Blir ikke sjokkert om det er fåtallet som leser dette blogginnlegget, men likevel.. Har dere noe tips til hvordan jeg kan fortsette å blogge, og ikke daffe av?

Apropo filmene så har det noe med skoleavslutningen å gjøre, noe jeg ikke kan avsløre før på mandag. Da blir det lagt ut på youtube.
 

- Kaasey

hits