Sommer??? DIIIGG

Idag var det stekende varmt, så når Isabel ble med meg hjem idag så måtte vi bare legge oss ned på verandaen... Det var så herlig, vi lå der i bikinien, smurt med solkrem, hadde musikk på og tok oss en blund. Rett og slett herlig altså.. Håper det blir sånn framover! Nå kan jeg endelig ha på meg alle kjolene og sommerklærne som har gjemt seg i skapet. Nyt været nå som den er her! 


Lav ISO og tatt rundt 5 tiden, men før det var det som syden. Deilig!Ellers har jeg bare vært på grilling hos Karin's :) Det var koselig, haha fliring!

 

- Kaaasey

Twitcam nå


Hehe dere ble for sene! Holdt på i nesten en time uten å si noe interessant. prata bare tull, så dere gikk ikke glipp av noe :)

Twitcam

Ikke alltid jeg er online, da.. Haha :) Si ifra om dere vil det! Kan godt ta den på sånn randomly noen ganger

 

- Kaaseey

Fireflies og Up there, somewhere

Noen av dere har sikkert hørt den før, men jeg har endret litt på begge - sunget inn på nytt lagt inn nye instrumenter. Check it out!

 

Igår fikk vi vite at vi kom opp i Engelsk skriftlig eksamen, noe som er bra - eksamensdagen vår er ikke før 31 mai! :')
Ellers så har jeg latet meg disse dagene, men imorgen håper jeg blir bra. Gratulerer med morgendagen folkens!

- Kaaseeey 

 

Enda en drøm.

Ja, jeg tenkte å blogge på lørdag fordi jeg var i Trondheim - men det har seg slik at jeg har mista kabeln til kameraet og jeg brukte ikke minnekort.. Vel, vi, Sophia, Karoline og meg, shoppa i byen, dro på cafe og ja. Jentetur, rett og slett! Skulle ha hatt noen bilder - neste gang så skal jeg ta med sonyn min så blir det bilder på G.

Haha, i natt kom drøm nr. 2. Denne gangen var det om Harry Styles. Skjeeeera? Jeg liker Louis best, og Liam, også dukker Harry opp.
Vel, denne gangen fikk jeg besøk av Harry og han skulle bo hos meg i noen dager. Det føltes ut som om han var en sånn god venn/utvekslingsstudent/slektning - en jeg ikke kunne forelske meg i.. haha. Jeg husker han satt i sofaen vår, og snakket med pappa imens jeg lagde noe godt til oss eller noe sånt.(drømmene mine er veldig uklare, men jeg husker det.. Jeg opplever og husker best følelser i drømmene mine, hva jeg følte da og da.)  Jeg husker jeg var så glad for at han skulle sove over, at HAN fra 1D skulle være HER liksom. Jeg var skikkelig ivrig og stressa fordi jeg ville at han skulle ha det fint under besøket. Jeg prøvde å behandle han om en vanlig person og anstrengte meg skikkelig. Det skulle være skikelig service - uten å overdrive. 


weheartit


Selvfølgelig fikk jeg igjen et annerledes inntrykk av ham etter denne drømmen. Men jeg liker fortsatt L'ene best! Haha.. høres meget interessant ut

Jeg liker drømmer, aaalt kan skje der. Og det føles so real - man kan snakke med folk i drømmer, til og med fortelle dem at "Dette er en drøm. Visste du det?". Haha, det har jeg faktisk gjort. Flere ganger. Og personene jeg sier det til blir like overrasket hver gang.


weheartit

- Any cool dreams you've got?

- Drømmer'u ofte?

- KASEY vettu!

 

 

En liten hilsen

Har nettopp kommet hjem fra Fuel, og er goddemt og trøtt. 

Idag har jeg spilt inn en sang, håper på å gjøre den ferdig.... Er ekspert på å legge i fra meg uferdige prosjekt!- Kasey

I natt hadde jeg drøm

Jo, jeg drømte at jeg var på en konfirmasjon. Der møtte jeg en dude, som var drit kjekk og kjendis tydeligvis... Jeg fikk en følelse av at han var fra One Direction, boybandet. Da jeg våkna opp sså søkte jeg på de og der fant jeg sannelig en som var lik han ja! Antok at det var han som var i drømmen min :-) Er ikke det litt rart? Det var ganske random, visste ingenting om de gutta også plutselig så 

På konfirmasjonen var jeg først ganske sånn "care", siden han var kjendis og jeg gidder som regel ikke å være skikkelig innpåsliten som en ivrig fan.. For jeg er ikke noe fan av One Direction, har egentlig aldri brydd meg særlig om dem og musikken deres. Men så kom han til meg <3 (I drømmen min, husk.) Og vi begynte å prate også videre. Åhh og det beste var at det var litt sånn flørt imellom oss, det var så gøy! Også var jeg så tøff at jeg spurte om nummeret hans... Han bare "Ja, selvfølgelig. Og ditt?" Også veksla vi nummer med hverandre, åhhehh så dro jeg hjem med den gode følelsen!


(google) haha, wow. 

Det var kjempespennende, men drømmen varte ikke særlig lenge før jeg våknet. Da jeg søkte på One Direction på Google så fant jeg ut at jeg hadde drømt om Louis Tomlinson. Det er den gamleste, men den mest tulleste <3 Nå er han min favoritt, synes fortsatt han er driit kjekk, selvom jeg synes at de andre (Harry, Niall, Liam (Nei, jeg synes ikke Zayn er noe særlig pen)) er også kjekkee.. Haha, for de som kjenner meg vet at når jeg først blir obsessed av noe, blir jeg SKIKKELIG obsessed.


(google) uff, føler meg veldig fjortis som nå liker One Direction

Det nærmer seg en måned siden sist jeg blogget, og jeg skal ikke komme med unnskyldninger for det. Jeg har bare ikke hatt ork - men som de alle andre bloggerne sier etter en bloggpause, jeg skal prøve å skjerpe meg. Men det som trengs er inspirasjon, noe interessant å skrive om og ORK. ork, ork, ork, ork, ork ork.. haha, det er egentlig et kjempe stygt ord når jeg tenker meg om..

 

Akkurat nå har jeg besøk av Isabel, og vi har øvd på en sang på piano:

 Vi kan sangen, bare ikke så fort enda da ;)

Ellers hittil har det ikke skjedd så mye enn konfirmasjon (IRL denne gangen), skolearbeid osv.. Men selvfølgelig så finnes det ting å skrive om - jeg har jo trossalt den blogginnlegglista som jeg kan bruke.

 

- Kaaaasey

hits