Bilder

Vel nå er jeg i gang med skole og skolearbeid igjen. Da blir som regel skoledagene kjedelige.. ikke sant? "Jo idag har jeg vært på skolen, også spiste jeg middag og gjorde lekser." Det er mye av det samme! Men noe av det jeg har funnet på er å redigert mer bilder. (a) 


FX Photo Studio PRO <3

- Kaaasey
 

Ukulele

Jeg spiller altså ukulele, som er et av mine hovedinstrument og jeg rådigger det! Jeg har så utrolig mange minner med det.
For dere som ikke vet hva en ukulele er, så er det en liten gitar med fire (plastikk)strenger og kan sammenlignes med de fire siste strengene på en vanlig gitar.


Jeg ble inspirert av denne fyren her:

Britiske Charlie McDonnell som jeg var storfan av før!

 Haha :D Jeg hørte jo mye på sangene hans før, og pappa hadde overhørt en gang da jeg hadde en av Charlies ukulelesanger på. Plutselig spurte pappa om jeg kunne ha tenkt meg en ukulele selv! Dette var i sommerferien mot 9 klasse, altså for litt mindre enn 2 år siden. Min første ukulele var en svart og liten en som jeg elsket med hele mitt hjerte! Den var fra FINN(kode: 22332490), 200 kr, var ikke det beste man kunne få tak i men var helt OK. Det var ikke noe vanskelig å lære seg det heller! Et av verdens enkleste instrument, spør du meg! :') (LØP OG KJØP!)
Ukulelen bare utviklet mer og mer av det jeg allerede kunne, og jeg lagde flere sanger. Det var vanskelig å opptre med den uten en mic så jeg fikk erstattet den gamle ukulelen med en ny som hadde mic heldigvis. Den kjøpte jeg i en trang musikksjappe i Amsterdam i vinterferien ifjor. Den er kjempe bra!


Meg og min nederlandske ukulele, Tatt av Rebekka Teigen


Her er en sang som jeg lagde på ukulelen. Den spilte jeg inn på slutten av fjorsommeren, fordi det var da jeg fikk min kjære Macbook Air med Garageband! 


 

Et artig minne jeg har med ukulelen, var språkreisen i sommer. Jeg var alt for redd for min nye, så jeg tok heller med den gamle svarte ukulelen min bort til Brighton. Den ble raskt populær av at vi holdt på å synge i parkene osv x) Brifa litt, men det var kjempe koselig! Mange ville prøve den og det beste av alt var at jeg fikk seriøst bruk for den til EF prosjektet vårt. Takket være det at jeg tok den med, fikk vi mulighet til å lage en musikkvideo, noe som ikke var blant alle verdens EFvideoer som ble laget sommeren 2011.

Og til vår store forventning, så VANT VI!

Ukulelen min tok dessverre for mye plass i kofferten min så jeg kunne ikke ta den med tilbake til Norge (som om det var veldig surprise når Primark var lett tilgjengelig i byene) så jeg ga den til en av mine nærmeste som jeg møtte neddi der.

- Kaseeey


 

FX Photo Studio PRO

Først må jeg bare nevne: Wow! Ny blogsoft? Syns den er kul, jeg! Alt nytt pleier alltid å muntre meg opp til å gjøre forskjellige ting. Og i dette tilfelle, så fikk jeg kjempelyst til å blogge :-)Idag var jeg så flink at jeg måkte litt snø fra verandaen (haha), at jeg fikk dette flotte fotoredigeringsprogrammet; FX Photo Studio PRO fra App Store.


Jeg har sett videoer om det og det så veldig bra ut! Jeg gadd aldri å redigere bildene mine fordi jeg hadde bare crappye program der man måtte gjøre alt manuelt - men nå er jeg bare en knapp fra en flott effekt på bildet, i tillegg til at jeg kan legge egne innstillinger på farge, kontrast osv osv.. Koster 280 kr - ikke det dyreste, men absolutt hvert å ha. Anbefales! Jeg er storfornøyd, og her er noe av det jeg har jobbet med:


Tatt med Sony NEX-5, mitt kjære kamera.FØR:

ETTER:


Tatt med et helt vanlig digitalt kamera i sommer. Man kan se huset vårt på toppen der! (a)

 

 

FØR:
ETTER:


Tatt med et helt vanlig digitalt kamera i sommer. Utrolig hva redigering kan gjøre med et bilde!

- Kaseeey
 
 

Min påske så langt

Det har vært en chillpåske frem til nå, for meg iallefall! Jeg begynte "ferien" for en uke siden, fordi vi skulle jobbe med et skoleprosjekt hjemme istedet. Så ble det helg, og da var jeg for det meste på Encounter Festival på kirken. Det var en sykt bra konferanse som jeg ikke kunne gå glipp av! 
Ellers har jeg bare vært hjemme å sett på hestefilmer (a), vært en tur på biblioteket for å låne hestebøker og spill(a) og bøker til prosjektet vårt. Så lå jeg over til Tabitha, min hestejente, der jeg fikk bli med henne til stallen og hestene.
Dessuten ville hun at jeg skulle lage en "musikkvideo" av henne, og her er den!

Hun er flink!

Siden har jeg vært på Nabocash. for å bli feit! Hehe :))

 - Kaseeey

Mer bilder fra P&T turen

 

 

 


Auschwitz:
Det var altså en konsentrasjonsleir for jødene, homofile, sigøynere, motstandere mot nazismen og flere under den 2. verdenskrig. Her ble de torturert i både gasskammer og leveforhold! 
Det er ganske mye å tilføye her, men et ord: Forferdelig.
Det hadde tatt lang tid å fått tanker ned til ord, så den delen dropper jeg. Jeg tror nok de fleste av dere skjønner hva 


galskap og ondskap, alle slags fæle skap.
..

 


(Lunsjpause) "Jeg vil ha sprite."
Birkenau:Middag!


Neste dag; Saltgruvene i Krakow!Det var så mørkt der inne og vi måtte betale for å ta flere bilder, så dette var alt jeg hadde derifra...


Castle, park og kos i Krakow


Elisabeth!
På vei mot Berlin! 


Burgerking i Berlin (Haha, ble SYKT mye fastfood på denne skoleturen..)


I busssss


På sightseeing i BerlinHaha, se uttrykkene på alle sammen.. :')

Hotellet vårt i Berlin


Den polske ferja til Sverige..


Og bussen hjemover!


Nesten 147 bilder.. mm

- Kaseeey


hits