Turturtur.. Til dag 2 (NB! Masse bilder)

På det første hotellet vårt hadde jeg internett, men jeg fikk ikke lastet opp bilder. Jeg skrev noe, iallefall! Her er bilder og innlegg som jeg tenkte å poste på dag 2 av turen:

"Haha hey folkens! Her er det mye å si. For det første vil jeg si at JOHOO <3 Det er internett på hotellet! Det er tregt, men bedre enn ingenting. Da får jeg blogget littegranneee

For det andre så har jeg tatt en del bilder! (Noen av) De kommer ut på her.
For det tredje har jeg hatt a great time.

Vi har tatt buss i mangemange timer. Iløpet av den tiden har vi sett på en del filmer ? alt fra Madagsakar til Charlies Angels. Vi har spilt på ipad, pc og masse andre spill! Vi har ikke minst sunget med bussjåføren og lederne, laget adjektivhistorie, fått en hemmelig venn for turen (Som vil si at vi får en lapp med et navn blant alle som var med på turen. Den person skal vi altså glede og «passe på» igjennom turen!) og ikke minst spist. De ble bakt noen pizzasnurrer for oss så vi kunne få spise noen måltider ? dessuten fikk vi litt tid til å gå på kjøpesentret og andre steder for å kjøpe oss litt snacks eller andre ting. Maccern har vi også vært innom en del ganger.

Dessuten tok vi en ferje fra Sverige til Polen! Vi jentene gledet oss veldig til diskoteket og får å ha det skikkelig fun på ferja ? men det vistes seg at det ble veldig skummelt med alle de ekle gamle polakkene som stirret. Ja, jeg tror alle av oss bar på en uro hele tiden av oppholdet.
Vi fikk ikke lov til å gå alene, og vi måtte legge oss nesten med en gang ? og bare med disse reglene skjønner man at det er ganske farlig! Vi så det på dem også hvor ..«kåte» de var. Randome folk sov i gangene, fulgte oss osv. Ikke bra.

Ja vi kom til Polen idag tidlig forresten og har siden kjørt buss og ankommet hotellet.
Hotellet er bare SÅ bra, iallefall jeg er kjempefornøyd! Det er fint her, god plass, OK bad og internett ? nå er vi kjempespente på om frokosten blir bra. Jeg deler forresten rom med Rebekka og Camilla, mine søte sukkertøy! Hehe.

Så var vi på restaurant og kose oss med pizza ? noe som kanskje er det første ordentlige måltidet vi har. Ellers har vi vært på macdonalds og spist av «egenkjøpte» ting. Haha, vi fikk en svær pizza hver ? og jeg klarte å spise opp alt...... Er storspiser jeg, vettu! Hah, vennene mine og jeg ble inspirert av bildene som hang på veggen!

Polen er et fint land.. Veldig annerledes enn Norge. For det første er det nesten ingen svinger på motorveien, og det er HELT flatt. Det er mange løse dyr her og det er SYYYYYYKT billig! Likevel er det mange som stjeler og drikker..

Nå er vi tilbake på hotellet, trøtte og ferdige for dagen. Når får vi se om vi faktisk våkner opp i morgen tidlig kl 0600 ? vi er nødt til å spise frokost kl 0700, og begynne å kjøre mot Auschwitz 0730! Det er planen for imorgen. Så var det noe om at vi fikk litt fritid på ettermiddagen ? da skal jeg bruke opp mine polske slotts!

Natta. Er trøtt =)"
Trust me, jeg prøvde å velge ut noen få!

- Kaseeey

På bussen.... Haha

Ja HALLO! Jeg har fått tilgang til internett fra dag 1. Det er pågrunn av Sindrekompis! Han har mobilt bredbånd skjønner dere :D

Men vet ikke om jeg får skrive så mye. Jeg må være ganske kjapp.

I kveld..

..Så drar vi på tur. Da skal vi på skoletur til Polen&Tyskland!
Klokka 2300 kjører vi med buss sørover! Det blir 30 timer med buss en vei, så det er ganske lenge. Under hele bussoppholdet blir jeg sittende ved siden av Camilla, som jeg råådigger! Haha.. Hun er altså aerobicjenta - hun plei(de)er å bli med meg på aerobic ;-)

 Det kommer til å bli filmtitting og spilling på bussen før vi drar videre på en ferje fra Sverige til Polen. Så kommer vi til Krakow og blir der noen dager før vi drar videre til Berlin. Hele turen varer i ca. 8 dager! Gleder meg, men vi har et skoleprosjekt også... Det er jo en ganske nedtur, siden det blir så mye stress.... Haha


HAHHAH ÆSJ random bilde fra da jeg var på kosekveld til Sophiasnuppa <3

But the thing is. Jeg vet ikke om jeg får tilgang til internett igjennom turen! Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre... Det blir kanskje at jeg må bare la bloggen stå her alene uten påfyll. Og at jeg heller legger ut et langt innlegg når jeg kommer hjem. Jeg gleder meg til jeg kommer hjem, faktisk! Da kommer vi hjem til påskeferie (fordi vi får "fri" resten av dagene som er igjen), og første helga blir det Encounter Weekend!! Wohooo, gleder meg noe sinnsykt - også blir det sikkert noe ridning på G sammen med Tabithagirl!

APROPO ridning, haha... I det siste har jeg blitt så hestegal. Det er så sykt. Det starta fra da Tabitha var her.. Hun har hest skjønner dere, og hun ville jeg skulle bli med henne i stallen osv. Da ble jeg så syykt gira! Og nå helg har jeg lett etter hestebøker og masse hesteting og plakater som jeg hadde fra da jeg var liten(jeg var en skikkelig hestejente før, var medlem i pennyklubben og alt det der). Jeg leste alt av informasjon om hester osv, og pugga det.. jeg fant fram en ponnibamse som jeg hadde, tok på meg ridehjelmen som jeg ikke hadde brukt på lenge og lekte rytter i stua.
Dette er ikke tull.

Så nå har jeg litt mer hestekunnskap, har spilt hestespill, har NØRDA STALLGJENGEN FTWWWWWWW
Kanskje det blir skikkelig stallgjengenmaraton i bussen på vei og fra? Det håper jeg - jeg har blitt en skikkelig stallpike igjen! Iallefall for 4 days! haha..  

Men ja. Håper dere så budskapet i dette innlegget.. Kan hende jeg ikke får til å blogge!
Bash.

Kaseeeeeey 

NyTt DeSiGn

Takk, til KarolineTU. Hun er seriøst best.(L)

HALLO! Nå er det vår &lt;3

Bildene er tatt av meg, på en av terassene våre:Ble noen randome bilder av gelenderet..


Nå smelter snøen!


Hallo! Se, SOLA!


Se så nydelig, 'a!Likevel har jeg gjort dette i hele dag. Spilt et teit hestespill.
Har hatt skikkelig daffedag - men så er det jo slik at jeg må egentlig begynne å pakke til skoleturen vår på mandag - som går sørover mot Polen og Tyskland! Der blir vi i litt over ei uke, og det gleder jeg meg veldig til.

Liker du våren? :D

Kaseeey 

 

Hvit Gjeterhund/White Shepherd/Berger Blanc Suisse

Haha okey, dette er et ganske random innlegg. Men jeg så på bilder av noen nydelige hunder - de er bare så nydelige! Vet ikke om dere er hundeelskere eller liker hunder, men ja her er et innlegg om den fineste rasen jeg har sett <3
Har ikke hatt så mye tid/interessant å blogge om forresten, derfor ble det ikke noe på torsdag og igår.
Men hallo - se så nydelige de er da.
Bildene er fra google

Min drømmehund! Jeg har sykt lyst på en sånn nydelig hund og det er pappa enig i <3 Dessverre har vi to katter som vi må ta hensyn til. Og de er jeg veldig glad i, og vil ikke bli kvitt dem heller!
Men helt sikkert at jeg skaffer meg en sånnen en gang i fremtiden. Dessuten er de smarte.. Perfekte hunder, ass.

Men ja, ganske random innlegg! Men de er så gode at jeg måtte bare formidle det videre.. Haha :))


BIldet er fra google


Hva synes dere om den hvite gjeterhunden?
Liker dere hunder?
 
Kaseeey 

Tabitha og lovsangsøvelse

Onsdag!! ..Snart helg?
Tabitha ble med meg hjem etter skolen idag, og hadde det fun. Det er så lenge siden sist vi var med hverandre, kun meg og henne! Flere år faktisk, så det var godt med en liten "gjenforening". Hun er ei god snuppelupp ja, og vi har mye til felles, men likevel på en måte ganske forskjellig! For de som ikke vet hvem hun er - se på bildene under og ta en god titt. Kan dere virkelig tro at hun er 1998-modell? Det er så sykt!

Også var jeg på lovsangsøvelse. Vi holder på å øve til en Encounter Festivalen som er i slutten av mars. Det blir braa! Bildene sier det meste :-)


Tabitha både synger, spiller piano og spiller gitar! Hun skriver t.o.m. sine egne låter! 


Så glad i hest!
Hver gang jeg er med henne så må vi en liiten tur på Chatroulette/Omegle.....
Lovsangsøvelse FTW!!! Meg: Helt til høyre, med lua.


Spiller synth her! Sorry for lite smilebilder, men jeg er så sykt konsentrert når jeg spiller...
Ét smilebilde da.


Love my keyboard <3
Vi har jo den kule gitaristen, da! 


Elise =)


Og ikke minst en skikkelig tøffing på bass! Ktu.blogg.no ;)


Her blir det STAPPA om noen uker. Da blir det Encounter Festival. Komkom!


Synger og spiller


Så kommer pianisten inn, Emilie!
Søt og ikke minst flink som bare juling!


Tabitha, ja..


Kunst? Elise som tok!Ble sykt mange bilder.. Jaja, håper den er grei!

Spiller'u i band?

Kaseeey

 

Bikabrød

Haha.. For ei uke siden så lå jeg over til Sophia som dere kanskje vet! Jeg tok en del bilder som ikke har kommet ut på bloggen enda, så jeg gjør det nå <3

Så ja, på morgenen lagde vi arme riddere, muffinser og bikabrød!

Søta med voks.


Muffins <3 Haha, se hvordan jeg sitter da!
Baking på G


Den tynne fine katta hennes <3


Ja. Hun viste meg scary maze game.


Peneste <3


Muffins<3333


Ja, vi skulle bake boller først. Men uff da, det var tomt for mel - så vi knuste cornflakes! Haha.
Men vi gadd ikke å dele de etter de hadde hevet så vi bestemte oss for å lage brød istedet.


Vi syns den så så rar ut, så vi pynta den med brødfrød, havregryn og knust knekkebrød.... haha
RESULTAT!

Smakte boller.. Jeg syns ikke det var godt :P
Siden vi kaller hverandre for Chica og Babe, så bestemte vi for å gjøre noe ut av det. Bikabrød ftw! ;)

Har du egen oppskrift på noe?

Kaseeeeey
 

Gitar

Halla! fortsetter, jeg. Med de musikkgreiene. 

Jo, det hele startet med at jeg prøvde meg på pappas gitar. Egentlig så hadde jeg alltid vært imot at jenter skal spille gitar, fordi det var så «guttete». Men pappa spilte aldri likevel på den gamle gitaren sin, så jeg gave it a try! Den er veldig gammel og hadde dårlige strenger, men det hjalp likevel. Jeg kunne ingen akkorder og var ikke så interessert i å lære noen heller.

Dette er for to år siden, da jeg og Tabitha opptrådte sammen. Gitaren er pappas gamle..


Dette er også tatt for ca 2 år siden, da jeg og Elise opptrådte på avslutningsfesten til 10 klasse. (Jeg gikk i 8)

Etterhvert prøvde jeg meg fram og fant fram EM! Haha.. Det er jo en veldig enkel akkord på gitar som krever kun to fingre og har en lett plassering på bandet også. Så ja, jeg lærte meg den og var sååå stolt husker jeg. Jeg visste ikke at det var en akkord før pappa nikka og sa det der var en E-minor.
Pappa begynte å bli litt ivrig i å lære meg gitar så han begynte å vise meg mange andre akkorder. Det begynte å bli så gøy og det tok ikke lang tid før jeg allerede hadde min egen sang! Haha, jeg husker sangen enda... Den var faktisk på engelsk, og jeg var 10 år!

Men ja, etterhvert fikk jeg egen barnegitar som jeg øvde på, og (hvit! <3) elgitar. Jeg begynte å lære meg barregrep og rekkefølgen på tonene på bandet. F ? F# - G ? G# - A etc..... Jeg har utforsket og prøvd meg fram til akkordene og har egen stil på gitaren. Jeg har ikke noe gitarkursbøker eller noe.
Dette førte til at jeg kunne utvikle det jeg allerede kunne! Jeg lærte for det meste av meg selv, og har siden spilt i band, i lovsang og opptrådt ellers. Jeg ville ha sagt at gitar er mitt hovedinstrument, men det er på grensen piano er det også.. Haha!

Jeg bruker nesten aldri den hvite elgitaren min, fordi jeg har ikke peiling på gitarlyder, forsterkere osv eller hva jeg burde kalle det :P
Dessuten er den veldig dårlig.. Fin er den da, tho!


Gammeeelt

Jeg spiller akustisk gitar ja, og er veldig glad i capoen min as well. Den bruker jeg mye!
Den dag idag er jeg stolt eier av en Yamaha som jeg fikk på konfirmasjonen min. Den er kjempe bra og er kjøpt på 4sound i Trondheim <3 Elsker den, den er alle tiders.Denne sangen er en cover av meg, der original sangen er Like I do - Minipop.
Alt er spilt og "gjendiktet" av meg! Håper dere liker den ;)
Som dere kanskje hører, er gitar hovedinstrumentet gitar. 

Jeg har forresten laget en ny cover; Can't go back now - The weepies. Den har også gitar som hovedinstrument.
Den skal jeg poste på youtube når jeg har lagd musikkvideoen ferdig! 

Allright! Spiller'u gitar?
 
Kaseeeey 

Gratulerer med dagen camilla!

Nå er noen folkz på besøk til camilla for bursdagsfeiring. Vi koser oss med mat, kake, is, potetgull og godteri - så koselig med godfolket! Hehe :)

VIDEOBLOGG av spørsmålsrunden ;))

Ikke klag på at den kom ut seint. Jeg sto opp til kl halv 4 i natt for å redigere den og maccen har stått på siden den gang for å poste den på youtube. Som tok litt tid. SÅOEHH! Ja ;)

 


Haha, here it is! Om dere har flere spørsmål osv så er det bare å spørre vettu!

Spa med Isabel ;)

Hei folkens, akkurat nå har jeg liggoverbesøk - min irpa. Etter en dag med spa, jobbsøking og café har jeg også lagd min første videoblogg som kommer senere idag! Av spørsmålsrunden, altså.

Jeg og Isabel dro altså på spa idag og fikk dyprens. Vi ville feire for at vi klarte oss i én måned uten Facebook (fra 1. Januar til 1. Februar) og har ikke fått mulighet til å feire før nå. Det var kjempedigg og avslappende! Var ikke svindyrt heller, det ble 250 kr for dyprens. Kjøpmannsgata 38 folkens.

Ellers har vi bare vært på café og besøkt kjentfolk som jobber der, og gått rundt i forskjellige butikker og spurt om jobb! Haha.

Bilder fra idag!

Uten sminke og hele pakka, yey  =)))

!!!!!


Vi sminka oss på dametoalettet på Torgkvartalet! 


På café :))
Kjed på domus på pensjonistbenkene.
Fine Isabel <33 


MamaRåsa sin bil


My place


Snøvær ute!


De som virkelig kjenner meg, vet at jeg elsker å drøye etter måltidene.


Vi sprengte noen ballonger som vi blåste for ei uke sia.


Videobloggmaking!

Bruker du å dra på spa elr? :D

Kaseeey


 

Spørsmålsrunden folkens!

Hallohallo, ikke glem spørsmålsrunden! Jeg savner fortsatt flere spørsmål. Om dere ikke har spurt enda så kommenter gjerne på dette innlegget. På torsdagskvelden spilte jeg forresten på 'Kirkestua' ved Skatval kirke.
Jeg spilte et par norske lovsanger for dem, og det ble mye bra tilbakemeldinger.
De var fornøyde, og det er bra.


Tatt av mamma med mammas kamera, noe som forklarer kvaliteten på bildeneÅheisann. =)Kaseeey
 

Piano

En av mine hobbyer er altså piano, noe jeg har spilt i snart 12 år(!)
Foreldrene mine kjøpte et keyboard til meg når jeg var ganske ung og slik utviklet det seg.
Jeg begynte i 4-alderen på pianokurs men gikk lei i andre klasse. Det begynte jo å bli kjedelig med noter og slikt.
Men hva skulle jeg gjøre med det støvete keyboardet, nå som jeg hadde slutta?


(random)

Jeg begynte å spille. Igjen. 
Men uten alle notene og lærebøkene. Jeg begynte å spille av meg selv ved å lytte til andre sanger og kopiere. Youtube var ikke kjent for meg den tida for jeg var jo tross alt i en alder på 9-10 år! Da måtte jeg høre etter og prøve meg fram. Jeg lykktes i det og har fått skikkelig god "G-hør" som det kalles. Det er ikke noe man kan trenes fram til men bli bedre på! Det er folk som spør ofte om hvor jeg har lært å spille - folkens, av meg selv! Bare meg i familien som spiller piano og dette er ikke lært på noen uker, men på flere år. Øving gjør susen, sånn bokstavelig talt.

I alle disse åra har jeg spilt uten noter, foran andre og uten problemer! Ja, jeg synes jeg klarer meg fint - men det er selvfølgelig en fordel å kunne det om man skriver egne sanger for eksempel. Jeg prøver å lære meg noter atm, haha fordi det er en fordel sånt sett. Jeg kan the basics but that's it! Det er svært nyttig, tho. (Oi ble en del engelske ord her)
Jeg synes ikke jeg burde lene meg alt for mye på notene og spille heele tiden etter de, fordi da kan jeg bli dårligere på min "G-hør"-side. HeheJeg elsker å spille piano, er storfan av flygeler (a) men eier selv et uslig keyboard. Og ja, den jeg hadde fra liten alder er bytta ut. Den jeg har nå er ikke noe barnekeyboard, heller ikke noe særlig proffesjonelt, men det funker fett! Flere hundre forskjellige lyder har den også, og slik har jeg også blitt veldig glad i å spille synth med fine akkorder og harmonier. Jippi! Keyboardet mitt er en Yamaha PSR-E40.

Her er noen videoer av meg der jeg spiller piano:


*Kremt* dette var til en engelsk blogg, okey?

Så ja, jeg er noteblind, but keeps playing! For tiden spiller jeg i lovsangsbandet på kirka, (synth men noen ganger piano) og for meg selv.
Håper på et (helst hvitt) flygel en gang i fremtiden. *Sikle*


Meg om min kjære som har fulgt meg mesteparten av livet <3

Spiller'u piano?

Kaseeey
 

Hey

Halla, nå er jeg hos Sophia's og ja... Hun har internett på kun èn PC så jeg fikk ikke blogge igår. Det overlevde dere, vel?
Igår etter nynorsktentamen på skolen tok jeg en powernap - som en begynnelse på vår lange helg! Vi har nemlig fri idag og på fredag <3.
Fra kl 6 igår var det lovsangsøvelse som varte til kl 9 og da dro jeg direkte til Sophia skjønner dere! Da ble det ikke så mye tid. Vi så Center Stage 1 og 2 som er dansefilmer (og jeg var veldig skeptisk på begynnelsen men TAKKTAKK SOPHIA FOR AT DU VISTE MEG DE FILMENE!!!! <3) og de var driiiiiiiiiiiiiiit BRA! Anbefales! Også sovna vi. Haha.


Her er vi, i nattkjole og hele pakken. Vi har nettopp spist arme riddere og skal nå lage muffins! Blir godt jaaaa <3
Jeg vet jeg lovte dere et innlegg om en av mine hobbyer igår - men det gjorde jeg før jeg en gang visste hvor lite tid jeg hadde. Kommer idag, tho! For da har jeg mer tid ;) Da blir det bilder!

Kaseeeey

Day 9

Nå har jeg kommet hjem fra en dag på skolen med prosjektjobbing og gymtime og aerobic.
Kommer ikke med noe bilde idag fordi jeg ser helt svett og %&/( ut. And yeah, vil ikke poste et bilde der jeg ser fæl ut heller ;))

 

Day 9
Mobilen din
 

Eh ja. er ikke så veldig glad i å vise den fram, men ja dette er min mobil som er Sony Ericsson x10 miniPro.
Husker dere ikke den tiden da den var skikkelig "inn" før? Egentlig har jeg Sony Ericsson x2, som er egentlig bra og ganske fin (a).. Men den er så himla treg at jeg ikke gidder. Denne er så enkel å bruke, og er pappas gamle... lol :))
Jeg er ganske fornøyd med den. Man kan ringe og sende meldinger med den liksom! Mitt ønske er selvfølgelig en iPhone til Apple samlingen min, men for meg så haster det ikke!

Følg med imorgen folkens! Da skal jeg legge ut innlegg om en av mine hobbyer. Har laget en bloggplan for meg selv på en måte, der jeg har skrevet ned masse om meg selv. Er ganske glad i musikk som kanskje noen av dere vet, men det er et svææææært tema - jeg kan ikke bruke ET innlegg på det. Derfor tar jeg litt og litt!


Hvilken mobil har du? 

Kaseeeeey 


 

Rebekkaphotography og OUTFIT!

Ja dere, nå har jeg kommet hjem fra en herlig dag på skolen..
Vi har hatt norsk tentamen som gikk ganske bra egentlig - nå håper jeg på bra tilbakemeldinger fra læreren. 

Ellers har jeg bare slappet av med maccen min og spist middag.
Men ja, siden vi ble litt tidlig ferdig med tentamenen, dro jeg og Rebekka ut for å ta noen outfits bilder. 

- Jakka er kjøpt for lenge siden, I don't remember
- Skjerfet er fra Cubus
- Lua er fra.. en butikk i Trondheim :P
- Sko er fra Riga 
- Buksa er fra Vero Moda
- Veska er byttet med Karoline
- Genseren er fra Domino (i Riga)


- Ring fra Cubus
- Smykke fra Lindex

Haha, ble veldig mye Lindex og Cubus her... Det er altså en av de få smykke/klesbutikkene vi har her i Stjørdal.


Sterk sol!


Nussjutodeath.

OG!! Den som er den flotte fotografen bak disse bildene eeeer...----> Rebekka! <------
For de som spurte om hvem som tok de 'flotte' bildene av meg... Om dere tenker på disse bildene og noen av bildene på facebook (om noen av dere har sett dem) så er det altså denne flotte piken som står bak! Hun er DRIT flink til å ta bilder, og det koster ikke et eneste øre. Kanskje fordi det er vennina mi, men jeg tror også fordi hun er glad i frivillig arbeid og ELSKER hobbyen sin. Lik siden hennes "Rebekka Teigen Photography" på Facebook! ;)

Kaseeeey
 

BLOGGJUBILEUM!!! & Lørdag og søndag

For mange er jo helga ganske hektisk - eller? =) Haha jeg har iallefall ikke hatt noe tid igår, så jeg spleiser sammen gårsdagens innlegg med dagens!

Hva har jeg gjort igår og idag?
- I did a covahhh på Weepies - Can't go back now. Jeg er drit fornøyd og kommer mest sannsynlig til å lage en musikkvideo ut av den. Den kommer ut på bloggen en gang! Det er mye jobb og det tar tid but stay tuned anyways.

- Besøkte folk og var med venner. Vi så filmen 'Se opp' som var kjempe morsom. Anbefales, folkens!

- Hamburger. Og ikke matretten. Haha, 'ROFL

- La meg kl 6am med overnattingsbesøket Sophia, for de som vet hvem hun er =)

- Våknet 2pm og har siden bare daffet. Med Isabel, som kom randomly forbi huset mitt på en spasertur =)

 

Day 6
Antrekket du hadde idag:
Gårsdagens antrekk? Jeg legger heller ut innlegg senere over mine favorittoutfit. Mine hverdagsantrekk er ikke noe særlig interessant nå som det er vinter og kaldt. Når det er sommer har jeg flere outfit å velge mellom! :-)

Day 7
Det du kjøpte deg sist:

Dette er kjøpt i Riga, da jeg var der i vinterferien. Jeg kjøpte en del ting der ja men velger å vise dere dette store skjerfet fordi det er ganske spesielt ;))))

OG BTW!! HAR HATT BLOGGEN I EN UKE :DDDD wehoo!! 

Kaseeeey


 

 

 

Endelig hjemme

Ja, nå er jeg hjemme etter å ha vært på restauranten 'Napoli' og Fuel.
Det var konfirmasjonsreunion med kebab og kos! Etter det dro vi en kjapp innom kjøpesenteret 'Torgkvartalet' for å se på ting(haha) og dro videre til Fuel, som er ungdomsmøtene på kirka.
Det er ganske kort om det jeg har gjort idag!

Day 5
Noe jeg savner:

Språåååkreeiseeeeeen jeg var på i sommer <3
I sommer dro jeg på språkreise til Brighton i England. Jeg dro med EF og det var litt av en opplevelse! Jeg møtte mange bra folk og hadde det DRIT gøy! Om dere lurer på hva vi gjorde der, ta en titt på DENNE videoen.

Den forteller alt om EF og det vi gjorde :)

KaseyEF.blogg.no er bloggen min om språkreisen! Jeg har bare kommet til Day 8, tho.. 

Jeg savner det noe sykt mye. Om det er en opplevelse jeg kunne ha gjentatt, så er det språkreisen.
The summer of my life, uten tvil.

Hva med deg? Noe du savner?

Kaseey 

 

Vinnerfilmen!

...Er dere spente nå? Haha.. Vel her er den! Hent popcorn og kos dere ;)
 

Don't judge a book by its cover: 

Hva syns dere? Gjerne kommenter og lik på Youtube :D

Kaseeeey 

Trett

Ja nå er jeg hjemme etter en lang dag.. Det var ganske chill fordi vi bakte brød osv de 3 første timene på skolen, (les mer om dette på på Kine sin blogg) men de tre siste filmet vi resten som bare hjuling. Da jeg kom hjem så begynte jeg med en gang på å redigere og fikse, droppet middag og fikk ferdig resultat 17:30... Det er ganske godt gjort, eller?

Så dro vi på skolen for å ha møte om en skoletur vi skal på i mars, og så ble det kos med kaker og slikt (og der fylte jeg fatet, fordi jeg var jo SKIKKELIG romlesulten) også ble det filmkveld/konkurranse. Jeg gledet meg til å vise den frem etter alt strevet og det hadde jeg all grunn til også. Jeg/vi vant konkurransen! =))
I forhold til de andre filmene så skilte den seg veldig ut fordi vi ikke filmet i kjelleren/ute som nesten alle de andre gjorde (xD til dere som lagde film ute, en ting: Watch out for wind), vi la ikke vekt på komedie kombinert med action eller skrekk og vi lagde ikke noe som handlet om drap/vold/skremmegreier.
Jeg tror vi hadde den lengste filmen av alle men det var fordi det var forventet 3-5 minutter... Bra vi ikke fikk trekk på lengden! 

For de som lurer var premien en kinobilett hver, og en flott pokal.

Utrolige dårlige bilder, de er tatt av mor og kameraet hennes.
Den fineste pokalen er det Jan som holder (Nr.2 fra venstre).

Er den ikke fin? =) Så bra jeg fikk et supert bilde av den. (..)

Etter filmkvelden hadde vi mørkekjøring, ute, til leggetid. Sliten.no =)

Filmen kommer senere - jeg holder på å legge den over på youtube med utmerket kvalitet, og da tar det "litt" lengre tid enn vanlig! Jippi

 

Day 4
Jeg gruer meg til alt skolearbeidet nå framover atm. Jeg går jo på sisteåret på ungdomsskolen og alt blir så hektisk nå fordi vi har en skoletur på 10 dager som vi må få plass til, og da blir det trangt mellom alle prøver, presentasjoner, oppgaver, tentamener og eksamener i alle fag. Imorgen har vi en matteprøve med vanskelig innhold(men som jeg får slippe fordi jeg ikke har hatt noe tid til øving de 2 siste ukene her), vi har tentamen på kommende mandag og onsdag, presentasjoner osv... Lista er lang, og jeg får frysninger av å tenke på det. Det kommer til å bli så stress - jeg synes faktisk synd på meg selv! Ahh, kommer til å begynne å grine en gang i den tida :p

JAJA, Egentlig er Day 4 et veldig dumt punkt fordi den vekker opp ubehagelige følelser for å si det rett ut! Haha. Hater å tenke på negative ting som trykker meg ned! Er jeg alene om det?

Filmen kommer ut her snart, og jeg kommer til å poste den med en gang på bloggen når den er ute på Youtube.
Akkurat nå så står det at det er 30 minutter til den er ferdig med eksporteringen, noe man må ta med en klype salt fordi det kan ta mye lengre tid enn det.. Huff. Så har vi da importeringen fra PC til Youtube. Huffpuff.

Hustri ja.

Kaseey

 

 

hits