Hey

Halla, nå er jeg hos Sophia's og ja... Hun har internett på kun èn PC så jeg fikk ikke blogge igår. Det overlevde dere, vel?
Igår etter nynorsktentamen på skolen tok jeg en powernap - som en begynnelse på vår lange helg! Vi har nemlig fri idag og på fredag <3.
Fra kl 6 igår var det lovsangsøvelse som varte til kl 9 og da dro jeg direkte til Sophia skjønner dere! Da ble det ikke så mye tid. Vi så Center Stage 1 og 2 som er dansefilmer (og jeg var veldig skeptisk på begynnelsen men TAKKTAKK SOPHIA FOR AT DU VISTE MEG DE FILMENE!!!! <3) og de var driiiiiiiiiiiiiiit BRA! Anbefales! Også sovna vi. Haha.


Her er vi, i nattkjole og hele pakken. Vi har nettopp spist arme riddere og skal nå lage muffins! Blir godt jaaaa <3
Jeg vet jeg lovte dere et innlegg om en av mine hobbyer igår - men det gjorde jeg før jeg en gang visste hvor lite tid jeg hadde. Kommer idag, tho! For da har jeg mer tid ;) Da blir det bilder!

Kaseeeey

Day 9

Nå har jeg kommet hjem fra en dag på skolen med prosjektjobbing og gymtime og aerobic.
Kommer ikke med noe bilde idag fordi jeg ser helt svett og %&/( ut. And yeah, vil ikke poste et bilde der jeg ser fæl ut heller ;))

 

Day 9
Mobilen din
 

Eh ja. er ikke så veldig glad i å vise den fram, men ja dette er min mobil som er Sony Ericsson x10 miniPro.
Husker dere ikke den tiden da den var skikkelig "inn" før? Egentlig har jeg Sony Ericsson x2, som er egentlig bra og ganske fin (a).. Men den er så himla treg at jeg ikke gidder. Denne er så enkel å bruke, og er pappas gamle... lol :))
Jeg er ganske fornøyd med den. Man kan ringe og sende meldinger med den liksom! Mitt ønske er selvfølgelig en iPhone til Apple samlingen min, men for meg så haster det ikke!

Følg med imorgen folkens! Da skal jeg legge ut innlegg om en av mine hobbyer. Har laget en bloggplan for meg selv på en måte, der jeg har skrevet ned masse om meg selv. Er ganske glad i musikk som kanskje noen av dere vet, men det er et svææææært tema - jeg kan ikke bruke ET innlegg på det. Derfor tar jeg litt og litt!


Hvilken mobil har du? 

Kaseeeeey 


 

Rebekkaphotography og OUTFIT!

Ja dere, nå har jeg kommet hjem fra en herlig dag på skolen..
Vi har hatt norsk tentamen som gikk ganske bra egentlig - nå håper jeg på bra tilbakemeldinger fra læreren. 

Ellers har jeg bare slappet av med maccen min og spist middag.
Men ja, siden vi ble litt tidlig ferdig med tentamenen, dro jeg og Rebekka ut for å ta noen outfits bilder. 

- Jakka er kjøpt for lenge siden, I don't remember
- Skjerfet er fra Cubus
- Lua er fra.. en butikk i Trondheim :P
- Sko er fra Riga 
- Buksa er fra Vero Moda
- Veska er byttet med Karoline
- Genseren er fra Domino (i Riga)


- Ring fra Cubus
- Smykke fra Lindex

Haha, ble veldig mye Lindex og Cubus her... Det er altså en av de få smykke/klesbutikkene vi har her i Stjørdal.


Sterk sol!


Nussjutodeath.

OG!! Den som er den flotte fotografen bak disse bildene eeeer...----> Rebekka! <------
For de som spurte om hvem som tok de 'flotte' bildene av meg... Om dere tenker på disse bildene og noen av bildene på facebook (om noen av dere har sett dem) så er det altså denne flotte piken som står bak! Hun er DRIT flink til å ta bilder, og det koster ikke et eneste øre. Kanskje fordi det er vennina mi, men jeg tror også fordi hun er glad i frivillig arbeid og ELSKER hobbyen sin. Lik siden hennes "Rebekka Teigen Photography" på Facebook! ;)

Kaseeeey
 

BLOGGJUBILEUM!!! & Lørdag og søndag

For mange er jo helga ganske hektisk - eller? =) Haha jeg har iallefall ikke hatt noe tid igår, så jeg spleiser sammen gårsdagens innlegg med dagens!

Hva har jeg gjort igår og idag?
- I did a covahhh på Weepies - Can't go back now. Jeg er drit fornøyd og kommer mest sannsynlig til å lage en musikkvideo ut av den. Den kommer ut på bloggen en gang! Det er mye jobb og det tar tid but stay tuned anyways.

- Besøkte folk og var med venner. Vi så filmen 'Se opp' som var kjempe morsom. Anbefales, folkens!

- Hamburger. Og ikke matretten. Haha, 'ROFL

- La meg kl 6am med overnattingsbesøket Sophia, for de som vet hvem hun er =)

- Våknet 2pm og har siden bare daffet. Med Isabel, som kom randomly forbi huset mitt på en spasertur =)

 

Day 6
Antrekket du hadde idag:
Gårsdagens antrekk? Jeg legger heller ut innlegg senere over mine favorittoutfit. Mine hverdagsantrekk er ikke noe særlig interessant nå som det er vinter og kaldt. Når det er sommer har jeg flere outfit å velge mellom! :-)

Day 7
Det du kjøpte deg sist:

Dette er kjøpt i Riga, da jeg var der i vinterferien. Jeg kjøpte en del ting der ja men velger å vise dere dette store skjerfet fordi det er ganske spesielt ;))))

OG BTW!! HAR HATT BLOGGEN I EN UKE :DDDD wehoo!! 

Kaseeeey


 

 

 

Endelig hjemme

Ja, nå er jeg hjemme etter å ha vært på restauranten 'Napoli' og Fuel.
Det var konfirmasjonsreunion med kebab og kos! Etter det dro vi en kjapp innom kjøpesenteret 'Torgkvartalet' for å se på ting(haha) og dro videre til Fuel, som er ungdomsmøtene på kirka.
Det er ganske kort om det jeg har gjort idag!

Day 5
Noe jeg savner:

Språåååkreeiseeeeeen jeg var på i sommer <3
I sommer dro jeg på språkreise til Brighton i England. Jeg dro med EF og det var litt av en opplevelse! Jeg møtte mange bra folk og hadde det DRIT gøy! Om dere lurer på hva vi gjorde der, ta en titt på DENNE videoen.

Den forteller alt om EF og det vi gjorde :)

KaseyEF.blogg.no er bloggen min om språkreisen! Jeg har bare kommet til Day 8, tho.. 

Jeg savner det noe sykt mye. Om det er en opplevelse jeg kunne ha gjentatt, så er det språkreisen.
The summer of my life, uten tvil.

Hva med deg? Noe du savner?

Kaseey 

 

Vinnerfilmen!

...Er dere spente nå? Haha.. Vel her er den! Hent popcorn og kos dere ;)
 

Don't judge a book by its cover: 

Hva syns dere? Gjerne kommenter og lik på Youtube :D

Kaseeeey 

Trett

Ja nå er jeg hjemme etter en lang dag.. Det var ganske chill fordi vi bakte brød osv de 3 første timene på skolen, (les mer om dette på på Kine sin blogg) men de tre siste filmet vi resten som bare hjuling. Da jeg kom hjem så begynte jeg med en gang på å redigere og fikse, droppet middag og fikk ferdig resultat 17:30... Det er ganske godt gjort, eller?

Så dro vi på skolen for å ha møte om en skoletur vi skal på i mars, og så ble det kos med kaker og slikt (og der fylte jeg fatet, fordi jeg var jo SKIKKELIG romlesulten) også ble det filmkveld/konkurranse. Jeg gledet meg til å vise den frem etter alt strevet og det hadde jeg all grunn til også. Jeg/vi vant konkurransen! =))
I forhold til de andre filmene så skilte den seg veldig ut fordi vi ikke filmet i kjelleren/ute som nesten alle de andre gjorde (xD til dere som lagde film ute, en ting: Watch out for wind), vi la ikke vekt på komedie kombinert med action eller skrekk og vi lagde ikke noe som handlet om drap/vold/skremmegreier.
Jeg tror vi hadde den lengste filmen av alle men det var fordi det var forventet 3-5 minutter... Bra vi ikke fikk trekk på lengden! 

For de som lurer var premien en kinobilett hver, og en flott pokal.

Utrolige dårlige bilder, de er tatt av mor og kameraet hennes.
Den fineste pokalen er det Jan som holder (Nr.2 fra venstre).

Er den ikke fin? =) Så bra jeg fikk et supert bilde av den. (..)

Etter filmkvelden hadde vi mørkekjøring, ute, til leggetid. Sliten.no =)

Filmen kommer senere - jeg holder på å legge den over på youtube med utmerket kvalitet, og da tar det "litt" lengre tid enn vanlig! Jippi

 

Day 4
Jeg gruer meg til alt skolearbeidet nå framover atm. Jeg går jo på sisteåret på ungdomsskolen og alt blir så hektisk nå fordi vi har en skoletur på 10 dager som vi må få plass til, og da blir det trangt mellom alle prøver, presentasjoner, oppgaver, tentamener og eksamener i alle fag. Imorgen har vi en matteprøve med vanskelig innhold(men som jeg får slippe fordi jeg ikke har hatt noe tid til øving de 2 siste ukene her), vi har tentamen på kommende mandag og onsdag, presentasjoner osv... Lista er lang, og jeg får frysninger av å tenke på det. Det kommer til å bli så stress - jeg synes faktisk synd på meg selv! Ahh, kommer til å begynne å grine en gang i den tida :p

JAJA, Egentlig er Day 4 et veldig dumt punkt fordi den vekker opp ubehagelige følelser for å si det rett ut! Haha. Hater å tenke på negative ting som trykker meg ned! Er jeg alene om det?

Filmen kommer ut her snart, og jeg kommer til å poste den med en gang på bloggen når den er ute på Youtube.
Akkurat nå så står det at det er 30 minutter til den er ferdig med eksporteringen, noe man må ta med en klype salt fordi det kan ta mye lengre tid enn det.. Huff. Så har vi da importeringen fra PC til Youtube. Huffpuff.

Hustri ja.

Kaseey

 

 

Filmredigering atm

(Dette blir et kort innlegg fordi jeg skal straks på lovsangsøvelse)
Ja, nå holder jeg på å redigere filmen vi lager. Vi er ikke ferdige med å filme, though.. Imorgen skal vi filme det siste - og filmen skal vises kl 1800 imorgen!! Jeg lurer på om vi rekker det?!?!? Det er liksom om 24 timer! Vel, så langt så er filmen DRIT bra, med mange bra effekter og musikk. Bra innhold er det også.
Her er en smakebit, hahahHHhahahahahh!!! 
 

Jeg skriver om Day 3 senere ikveld. Følg med!

Vil dere at jeg skal poste filmen her når jeg er ferdig? 

Kaseeeeey 


Spørsmålsrunde =)

Vil begynne åpningen av bloggen med en spørsmålsrunde. Håper virkelig det er noen som leser dette som ikke kjenner meg ;; Neida.. Men det er garantert noe dere, også de som allerede kjenner meg, ikke vet om meg.
SPØR, SPØR, SPØR! :D

Nå sitter jeg bare å chiller med maccen og hører på favorittsangene mine, fordi det er det jeg skal blogge om idag ;)


Day 2!
Har egentlig ingen spesielle favorittsanger. Det går ikke an å sette sanger oppå hverandre fordi det finnes så mange utrolige fine =) Noe jeg kommer på nå, er disse sangene (i tilfeldig rekkefølge).

1.  Taio Cruz - Keep Going

 

 

 

2. David Hodges - Another Red Light (Vent til refrenget folkens. Det syns jeg er fint! David Hodges kommer fra bandet Trading Yesterday - sangene deres er DRIT bra. De er en av mine favorittband. :-) Hør på dem, spesielt "Hard to Believe!)

 

 

 

3. The Weepies - Can't Go Back Now (Denne sangen fant jeg på omgpop.com på spillet Hit Machine! Haha den traff meg med en gang. Veldig koselig og nydelig sang :-)) 

 

Uff, nå kommer jeg på flere sanger vettu!! Og jeg kan ikke velge ut noen. Jeg må bare vise dere eeeeeen sang til :-)
Den fant jeg i jula og er seriøst helt... B-E-A-UTIFUL


Sarah McLachlan - Wintersong 

 

Hva syns du om sangene?

Kaseeeey =) 

Back to normal

..back to school. Heldigvis så starter vi ikke uka med slitsomme skoledager - på min skole er det film i fokus de to første dagene! Vi blir delt inn i grupper på ca 5 stk også skal vi lage storyboard og film. Det er så gøy at vi faktisk har variasjon på skolen og ikke bare fokuserer på fag osv, men at vi også får lekser og oppgaver om å lage film :-)
Et krav har de jo.. Og det er at alle filmene må være på engelsk. Men jeg tror ikke jeg er alene om at alt høres så mye bedre ut på engelsk!

Ellers så har jeg bare vært hjemme og slappet av og tatt min ettermiddagsblund.

Day 1!

Dette er profilbildet mitt på Facebook. Aleksandra til venstre, meg og Fanny til høyre. Dette var på cafeen 'Hos Oss' når de var i Stjørdal og besøkte meg på begynnelsen av vinterferien :-) Jeg møtte disse flotte jentene + 2 andre jenter (Maiken og Annelise) på språkreise. Savner dem! Vi har forresten egen blogg, check it out!
poelsefest.blogg.no

- Kasey
 

Kasey.blogg.no

Ja, OK la meg prøve på dette bloggtullet.
Noe som er populært nå for tiden er jo denne "40 Days", som er en bloggplan for 40 dager, surprisly!
Den lyder altså slik:

Day 1 - Profilbildet ditt på Facebook.
Day 2 - Dine 3 yndlingssanger akkurat nå.
Day 3 - Parfymene dine.
Day 4 - Noe du gruer deg til.
Day 5 - Noe du savner.
Day 6 - Antrekket ditt i dag.
Day 7 - Det du kjøpte deg sist.
Day 8 - Hva har du i sminkepungen?
Day 9 - Mobilen din.
Day 10 - Din verste uvane.
Day 11 - En tegning du har lagd.
Day 12 - Sminken du bruker.
Day 13 - Et bilde fra i dag.
Day 14 - Noe du gleder deg til, og hvorfor.
Day 15 - Ti ting du ønsker deg
Day 16 - Et bilde av deg når du var liten
Day 17 - En artist du liker. (jente)
Day 18 - En artist du liker. (gutt)
Day 19 - Et bilde av håndskriften din
Day 20 - Smykkene dine.
Day 21 - Et sted du vil til akkurat nå.
Day 22 - Din favorittscene i en film.
Day 23 - Et bilde av deg selv i dag.
Day 24 - Lommeboken din.
Day 25 - Et bilde av deg selv for 3 år siden.
Day 26 - Ti ting om deg selv
Day 27 - En sang du virkelig er lei.
Day 28 - Noe du ikke forlater huset uten.
Day 29 - Din favorittblogg.
Day 30 - En matrett du elsker.
Day 31 - Dine favoritt sko, kjoler og jakker.
Day 32 - En ferie du vil på igjen.
Day 33 - En sang som får deg til å gråte.
Day 34 - Noe du er redd for.
Day 35 - Hvordan ordner du håret ditt?
Day 36 - Favoritt outfiten din
Day 37 - Hva har du som bakgrunnsbilde på dataen din?
Day 38 - En ting du aldri kommer til å gjøre.
Day 39 - Alle premiene du har vunnet.
Day 40 - Favoritt serie(r) 

Den lyder ganske OK? ;) 

Blogg?

Kasey her, og ja som dere ser så er dette det første innlegget.. Jeg vurderer hele tiden om jeg skal skaffe meg blogg. Jeg vet liksom ikke om jeg gidder for jeg vet det er typisk meg å være skikkelig keen på noe i en uke også går jeg lei. 
Det er jo ikke alltid jeg har noe å blogge om heller, og da gidder jeg ikke å prøve å skrive enn gang. 
Jeg tror jeg kommer til å prøve meg på en prøveperiode, tho :P

Hva burde jeg blogge om?
3 grunner til at jeg burde begynne å blogge?
Tips til å være trofast til bloggen?

Kaseeey
 

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

hits