SOMMERFERIE <3

Ja, igår (mandag) var det siste skoledag.. Ganske avslappende dag og befriende, men lite å gjøre. Vi rydda, så film og tok farvel med resten på skolen (selvom det var nesten ingen der fordi de fleste var på tur).
Så kom vi til kvelden der 8. og 9. trinn hadde arrangert en 10.klasseavslutning for oss! Til dette hadde jeg skrevet rap og laget musikkvideo som var fra klassen til skolen vår:

Haha!

 

Her var det mye god mat og underholdning, fikk gaver og vitnemål, men det var sykt trist å si hadet til alle sammen - både lærere og venner! Jeg vet jo at vi kommer til å se hverandre igjen, men liker ikke tanken på at vi er ikke elever der lengre og at vi ikke kan kalle hverandre for klassekamerater. Har jo kjempegode venner fra 8. og 9. trinn, og de går ikke på samme skole som meg lenger... Jeg kommer ikke til å treffe de hver dag. Nå er det slutt, vi er ikke elever på Fagerhaug mer og leverer plassene våre videre til 9. trinn. 
Samtidig så er det godt å bli ferdig med alt fordi jeg har vært så sykt skolelei og lei klassen min. Ferdig med eksamener og stress, nå er det jo ferie!

Etter avslutninga så ble Tharcile meg med hjem og lå over. Er utslitte etter en lang dag og rakk ikke å gjøre så veldig mye spennende når vi kom hjem! 

 







 

- Kaaasey


  0 kommentarer på "SOMMERFERIE <3"

Postet av: rikkeogfrida.blogg.no
kul blogg:)

kanskje jeg skal lese den fast!

Hadde vært kult om du hadde sett på bloggen min:)

HiHi:)
06.07.2012, 20:38

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

hits