Enda en drøm.

Ja, jeg tenkte å blogge på lørdag fordi jeg var i Trondheim - men det har seg slik at jeg har mista kabeln til kameraet og jeg brukte ikke minnekort.. Vel, vi, Sophia, Karoline og meg, shoppa i byen, dro på cafe og ja. Jentetur, rett og slett! Skulle ha hatt noen bilder - neste gang så skal jeg ta med sonyn min så blir det bilder på G.

Haha, i natt kom drøm nr. 2. Denne gangen var det om Harry Styles. Skjeeeera? Jeg liker Louis best, og Liam, også dukker Harry opp.
Vel, denne gangen fikk jeg besøk av Harry og han skulle bo hos meg i noen dager. Det føltes ut som om han var en sånn god venn/utvekslingsstudent/slektning - en jeg ikke kunne forelske meg i.. haha. Jeg husker han satt i sofaen vår, og snakket med pappa imens jeg lagde noe godt til oss eller noe sånt.(drømmene mine er veldig uklare, men jeg husker det.. Jeg opplever og husker best følelser i drømmene mine, hva jeg følte da og da.)  Jeg husker jeg var så glad for at han skulle sove over, at HAN fra 1D skulle være HER liksom. Jeg var skikkelig ivrig og stressa fordi jeg ville at han skulle ha det fint under besøket. Jeg prøvde å behandle han om en vanlig person og anstrengte meg skikkelig. Det skulle være skikelig service - uten å overdrive. 


weheartit


Selvfølgelig fikk jeg igjen et annerledes inntrykk av ham etter denne drømmen. Men jeg liker fortsatt L'ene best! Haha.. høres meget interessant ut

Jeg liker drømmer, aaalt kan skje der. Og det føles so real - man kan snakke med folk i drømmer, til og med fortelle dem at "Dette er en drøm. Visste du det?". Haha, det har jeg faktisk gjort. Flere ganger. Og personene jeg sier det til blir like overrasket hver gang.


weheartit

- Any cool dreams you've got?

- Drømmer'u ofte?

- KASEY vettu!

 

 


  0 kommentarer på "Enda en drøm."


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

hits