I natt hadde jeg drøm

Jo, jeg drømte at jeg var på en konfirmasjon. Der møtte jeg en dude, som var drit kjekk og kjendis tydeligvis... Jeg fikk en følelse av at han var fra One Direction, boybandet. Da jeg våkna opp sså søkte jeg på de og der fant jeg sannelig en som var lik han ja! Antok at det var han som var i drømmen min :-) Er ikke det litt rart? Det var ganske random, visste ingenting om de gutta også plutselig så 

På konfirmasjonen var jeg først ganske sånn "care", siden han var kjendis og jeg gidder som regel ikke å være skikkelig innpåsliten som en ivrig fan.. For jeg er ikke noe fan av One Direction, har egentlig aldri brydd meg særlig om dem og musikken deres. Men så kom han til meg <3 (I drømmen min, husk.) Og vi begynte å prate også videre. Åhh og det beste var at det var litt sånn flørt imellom oss, det var så gøy! Også var jeg så tøff at jeg spurte om nummeret hans... Han bare "Ja, selvfølgelig. Og ditt?" Også veksla vi nummer med hverandre, åhhehh så dro jeg hjem med den gode følelsen!


(google) haha, wow. 

Det var kjempespennende, men drømmen varte ikke særlig lenge før jeg våknet. Da jeg søkte på One Direction på Google så fant jeg ut at jeg hadde drømt om Louis Tomlinson. Det er den gamleste, men den mest tulleste <3 Nå er han min favoritt, synes fortsatt han er driit kjekk, selvom jeg synes at de andre (Harry, Niall, Liam (Nei, jeg synes ikke Zayn er noe særlig pen)) er også kjekkee.. Haha, for de som kjenner meg vet at når jeg først blir obsessed av noe, blir jeg SKIKKELIG obsessed.


(google) uff, føler meg veldig fjortis som nå liker One Direction

Det nærmer seg en måned siden sist jeg blogget, og jeg skal ikke komme med unnskyldninger for det. Jeg har bare ikke hatt ork - men som de alle andre bloggerne sier etter en bloggpause, jeg skal prøve å skjerpe meg. Men det som trengs er inspirasjon, noe interessant å skrive om og ORK. ork, ork, ork, ork, ork ork.. haha, det er egentlig et kjempe stygt ord når jeg tenker meg om..

 

Akkurat nå har jeg besøk av Isabel, og vi har øvd på en sang på piano:

 Vi kan sangen, bare ikke så fort enda da ;)

Ellers hittil har det ikke skjedd så mye enn konfirmasjon (IRL denne gangen), skolearbeid osv.. Men selvfølgelig så finnes det ting å skrive om - jeg har jo trossalt den blogginnlegglista som jeg kan bruke.

 

- Kaaaasey


  0 kommentarer på "I natt hadde jeg drøm"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

hits