Ukulele

Jeg spiller altså ukulele, som er et av mine hovedinstrument og jeg rådigger det! Jeg har så utrolig mange minner med det.
For dere som ikke vet hva en ukulele er, så er det en liten gitar med fire (plastikk)strenger og kan sammenlignes med de fire siste strengene på en vanlig gitar.


Jeg ble inspirert av denne fyren her:

Britiske Charlie McDonnell som jeg var storfan av før!

 Haha :D Jeg hørte jo mye på sangene hans før, og pappa hadde overhørt en gang da jeg hadde en av Charlies ukulelesanger på. Plutselig spurte pappa om jeg kunne ha tenkt meg en ukulele selv! Dette var i sommerferien mot 9 klasse, altså for litt mindre enn 2 år siden. Min første ukulele var en svart og liten en som jeg elsket med hele mitt hjerte! Den var fra FINN(kode: 22332490), 200 kr, var ikke det beste man kunne få tak i men var helt OK. Det var ikke noe vanskelig å lære seg det heller! Et av verdens enkleste instrument, spør du meg! :') (LØP OG KJØP!)
Ukulelen bare utviklet mer og mer av det jeg allerede kunne, og jeg lagde flere sanger. Det var vanskelig å opptre med den uten en mic så jeg fikk erstattet den gamle ukulelen med en ny som hadde mic heldigvis. Den kjøpte jeg i en trang musikksjappe i Amsterdam i vinterferien ifjor. Den er kjempe bra!


Meg og min nederlandske ukulele, Tatt av Rebekka Teigen


Her er en sang som jeg lagde på ukulelen. Den spilte jeg inn på slutten av fjorsommeren, fordi det var da jeg fikk min kjære Macbook Air med Garageband! 


 

Et artig minne jeg har med ukulelen, var språkreisen i sommer. Jeg var alt for redd for min nye, så jeg tok heller med den gamle svarte ukulelen min bort til Brighton. Den ble raskt populær av at vi holdt på å synge i parkene osv x) Brifa litt, men det var kjempe koselig! Mange ville prøve den og det beste av alt var at jeg fikk seriøst bruk for den til EF prosjektet vårt. Takket være det at jeg tok den med, fikk vi mulighet til å lage en musikkvideo, noe som ikke var blant alle verdens EFvideoer som ble laget sommeren 2011.

Og til vår store forventning, så VANT VI!

Ukulelen min tok dessverre for mye plass i kofferten min så jeg kunne ikke ta den med tilbake til Norge (som om det var veldig surprise når Primark var lett tilgjengelig i byene) så jeg ga den til en av mine nærmeste som jeg møtte neddi der.

- Kaseeey


 


  0 kommentarer på "Ukulele"

Postet av: Maiken
Lindaaa <3 <3 <3 <3 <3 <3 håper oriol passer godt på henne
07.04.2012, 17:52
Postet av: Kasey
Maiken: <3
07.04.2012, 19:15
URL: http://kasey.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

hits