Turturtur.. Til dag 2 (NB! Masse bilder)

På det første hotellet vårt hadde jeg internett, men jeg fikk ikke lastet opp bilder. Jeg skrev noe, iallefall! Her er bilder og innlegg som jeg tenkte å poste på dag 2 av turen:

"Haha hey folkens! Her er det mye å si. For det første vil jeg si at JOHOO <3 Det er internett på hotellet! Det er tregt, men bedre enn ingenting. Da får jeg blogget littegranneee

For det andre så har jeg tatt en del bilder! (Noen av) De kommer ut på her.
For det tredje har jeg hatt a great time.

Vi har tatt buss i mangemange timer. Iløpet av den tiden har vi sett på en del filmer ? alt fra Madagsakar til Charlies Angels. Vi har spilt på ipad, pc og masse andre spill! Vi har ikke minst sunget med bussjåføren og lederne, laget adjektivhistorie, fått en hemmelig venn for turen (Som vil si at vi får en lapp med et navn blant alle som var med på turen. Den person skal vi altså glede og «passe på» igjennom turen!) og ikke minst spist. De ble bakt noen pizzasnurrer for oss så vi kunne få spise noen måltider ? dessuten fikk vi litt tid til å gå på kjøpesentret og andre steder for å kjøpe oss litt snacks eller andre ting. Maccern har vi også vært innom en del ganger.

Dessuten tok vi en ferje fra Sverige til Polen! Vi jentene gledet oss veldig til diskoteket og får å ha det skikkelig fun på ferja ? men det vistes seg at det ble veldig skummelt med alle de ekle gamle polakkene som stirret. Ja, jeg tror alle av oss bar på en uro hele tiden av oppholdet.
Vi fikk ikke lov til å gå alene, og vi måtte legge oss nesten med en gang ? og bare med disse reglene skjønner man at det er ganske farlig! Vi så det på dem også hvor ..«kåte» de var. Randome folk sov i gangene, fulgte oss osv. Ikke bra.

Ja vi kom til Polen idag tidlig forresten og har siden kjørt buss og ankommet hotellet.
Hotellet er bare SÅ bra, iallefall jeg er kjempefornøyd! Det er fint her, god plass, OK bad og internett ? nå er vi kjempespente på om frokosten blir bra. Jeg deler forresten rom med Rebekka og Camilla, mine søte sukkertøy! Hehe.

Så var vi på restaurant og kose oss med pizza ? noe som kanskje er det første ordentlige måltidet vi har. Ellers har vi vært på macdonalds og spist av «egenkjøpte» ting. Haha, vi fikk en svær pizza hver ? og jeg klarte å spise opp alt...... Er storspiser jeg, vettu! Hah, vennene mine og jeg ble inspirert av bildene som hang på veggen!

Polen er et fint land.. Veldig annerledes enn Norge. For det første er det nesten ingen svinger på motorveien, og det er HELT flatt. Det er mange løse dyr her og det er SYYYYYYKT billig! Likevel er det mange som stjeler og drikker..

Nå er vi tilbake på hotellet, trøtte og ferdige for dagen. Når får vi se om vi faktisk våkner opp i morgen tidlig kl 0600 ? vi er nødt til å spise frokost kl 0700, og begynne å kjøre mot Auschwitz 0730! Det er planen for imorgen. Så var det noe om at vi fikk litt fritid på ettermiddagen ? da skal jeg bruke opp mine polske slotts!

Natta. Er trøtt =)"
Trust me, jeg prøvde å velge ut noen få!

- Kaseeey


  0 kommentarer på "Turturtur.. Til dag 2 (NB! Masse bilder)"

Postet av: Karoline
Finally! Og du er ikke den eneste som endte opp med mange bilder fra turen ;)
30.03.2012, 12:49
URL: http://ktu.blogg.no
Postet av: kine
det hva råå korslig tur! <3
30.03.2012, 15:05
URL: http://kiiinex.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

hits