I kveld..

..Så drar vi på tur. Da skal vi på skoletur til Polen&Tyskland!
Klokka 2300 kjører vi med buss sørover! Det blir 30 timer med buss en vei, så det er ganske lenge. Under hele bussoppholdet blir jeg sittende ved siden av Camilla, som jeg råådigger! Haha.. Hun er altså aerobicjenta - hun plei(de)er å bli med meg på aerobic ;-)

 Det kommer til å bli filmtitting og spilling på bussen før vi drar videre på en ferje fra Sverige til Polen. Så kommer vi til Krakow og blir der noen dager før vi drar videre til Berlin. Hele turen varer i ca. 8 dager! Gleder meg, men vi har et skoleprosjekt også... Det er jo en ganske nedtur, siden det blir så mye stress.... Haha


HAHHAH ÆSJ random bilde fra da jeg var på kosekveld til Sophiasnuppa <3

But the thing is. Jeg vet ikke om jeg får tilgang til internett igjennom turen! Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre... Det blir kanskje at jeg må bare la bloggen stå her alene uten påfyll. Og at jeg heller legger ut et langt innlegg når jeg kommer hjem. Jeg gleder meg til jeg kommer hjem, faktisk! Da kommer vi hjem til påskeferie (fordi vi får "fri" resten av dagene som er igjen), og første helga blir det Encounter Weekend!! Wohooo, gleder meg noe sinnsykt - også blir det sikkert noe ridning på G sammen med Tabithagirl!

APROPO ridning, haha... I det siste har jeg blitt så hestegal. Det er så sykt. Det starta fra da Tabitha var her.. Hun har hest skjønner dere, og hun ville jeg skulle bli med henne i stallen osv. Da ble jeg så syykt gira! Og nå helg har jeg lett etter hestebøker og masse hesteting og plakater som jeg hadde fra da jeg var liten(jeg var en skikkelig hestejente før, var medlem i pennyklubben og alt det der). Jeg leste alt av informasjon om hester osv, og pugga det.. jeg fant fram en ponnibamse som jeg hadde, tok på meg ridehjelmen som jeg ikke hadde brukt på lenge og lekte rytter i stua.
Dette er ikke tull.

Så nå har jeg litt mer hestekunnskap, har spilt hestespill, har NØRDA STALLGJENGEN FTWWWWWWW
Kanskje det blir skikkelig stallgjengenmaraton i bussen på vei og fra? Det håper jeg - jeg har blitt en skikkelig stallpike igjen! Iallefall for 4 days! haha..  

Men ja. Håper dere så budskapet i dette innlegget.. Kan hende jeg ikke får til å blogge!
Bash.

Kaseeeeeey 


  0 kommentarer på "I kveld.."

Postet av: Karoline
Haha, du er såååå fin!! Og er man en gang hestejente, er man alltid hestejente. Sånn er det bare!
19.03.2012, 18:15
URL: http://ktu.blogg.no
Postet av:
Gleder meg UTROLIG mye til i kveld!! <3
19.03.2012, 18:41
URL: http://kiiinex.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

hits