Gitar

Halla! fortsetter, jeg. Med de musikkgreiene. 

Jo, det hele startet med at jeg prøvde meg på pappas gitar. Egentlig så hadde jeg alltid vært imot at jenter skal spille gitar, fordi det var så «guttete». Men pappa spilte aldri likevel på den gamle gitaren sin, så jeg gave it a try! Den er veldig gammel og hadde dårlige strenger, men det hjalp likevel. Jeg kunne ingen akkorder og var ikke så interessert i å lære noen heller.

Dette er for to år siden, da jeg og Tabitha opptrådte sammen. Gitaren er pappas gamle..


Dette er også tatt for ca 2 år siden, da jeg og Elise opptrådte på avslutningsfesten til 10 klasse. (Jeg gikk i 8)

Etterhvert prøvde jeg meg fram og fant fram EM! Haha.. Det er jo en veldig enkel akkord på gitar som krever kun to fingre og har en lett plassering på bandet også. Så ja, jeg lærte meg den og var sååå stolt husker jeg. Jeg visste ikke at det var en akkord før pappa nikka og sa det der var en E-minor.
Pappa begynte å bli litt ivrig i å lære meg gitar så han begynte å vise meg mange andre akkorder. Det begynte å bli så gøy og det tok ikke lang tid før jeg allerede hadde min egen sang! Haha, jeg husker sangen enda... Den var faktisk på engelsk, og jeg var 10 år!

Men ja, etterhvert fikk jeg egen barnegitar som jeg øvde på, og (hvit! <3) elgitar. Jeg begynte å lære meg barregrep og rekkefølgen på tonene på bandet. F ? F# - G ? G# - A etc..... Jeg har utforsket og prøvd meg fram til akkordene og har egen stil på gitaren. Jeg har ikke noe gitarkursbøker eller noe.
Dette førte til at jeg kunne utvikle det jeg allerede kunne! Jeg lærte for det meste av meg selv, og har siden spilt i band, i lovsang og opptrådt ellers. Jeg ville ha sagt at gitar er mitt hovedinstrument, men det er på grensen piano er det også.. Haha!

Jeg bruker nesten aldri den hvite elgitaren min, fordi jeg har ikke peiling på gitarlyder, forsterkere osv eller hva jeg burde kalle det :P
Dessuten er den veldig dårlig.. Fin er den da, tho!


Gammeeelt

Jeg spiller akustisk gitar ja, og er veldig glad i capoen min as well. Den bruker jeg mye!
Den dag idag er jeg stolt eier av en Yamaha som jeg fikk på konfirmasjonen min. Den er kjempe bra og er kjøpt på 4sound i Trondheim <3 Elsker den, den er alle tiders.Denne sangen er en cover av meg, der original sangen er Like I do - Minipop.
Alt er spilt og "gjendiktet" av meg! Håper dere liker den ;)
Som dere kanskje hører, er gitar hovedinstrumentet gitar. 

Jeg har forresten laget en ny cover; Can't go back now - The weepies. Den har også gitar som hovedinstrument.
Den skal jeg poste på youtube når jeg har lagd musikkvideoen ferdig! 

Allright! Spiller'u gitar?
 
Kaseeeey 


  0 kommentarer på "Gitar"

Postet av: Malin
Så flink du er til å synge! :) Og jaa, jeg spiller gitar :)
17.03.2012, 22:54
URL: http://oceanic.blogg.no
Postet av: Julie Nikoline
så flink duu e!! nei, æ spille ikke gitar :)
18.03.2012, 15:04
URL: http://juliealmlie.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

hits