Trett

Ja nå er jeg hjemme etter en lang dag.. Det var ganske chill fordi vi bakte brød osv de 3 første timene på skolen, (les mer om dette på på Kine sin blogg) men de tre siste filmet vi resten som bare hjuling. Da jeg kom hjem så begynte jeg med en gang på å redigere og fikse, droppet middag og fikk ferdig resultat 17:30... Det er ganske godt gjort, eller?

Så dro vi på skolen for å ha møte om en skoletur vi skal på i mars, og så ble det kos med kaker og slikt (og der fylte jeg fatet, fordi jeg var jo SKIKKELIG romlesulten) også ble det filmkveld/konkurranse. Jeg gledet meg til å vise den frem etter alt strevet og det hadde jeg all grunn til også. Jeg/vi vant konkurransen! =))
I forhold til de andre filmene så skilte den seg veldig ut fordi vi ikke filmet i kjelleren/ute som nesten alle de andre gjorde (xD til dere som lagde film ute, en ting: Watch out for wind), vi la ikke vekt på komedie kombinert med action eller skrekk og vi lagde ikke noe som handlet om drap/vold/skremmegreier.
Jeg tror vi hadde den lengste filmen av alle men det var fordi det var forventet 3-5 minutter... Bra vi ikke fikk trekk på lengden! 

For de som lurer var premien en kinobilett hver, og en flott pokal.

Utrolige dårlige bilder, de er tatt av mor og kameraet hennes.
Den fineste pokalen er det Jan som holder (Nr.2 fra venstre).

Er den ikke fin? =) Så bra jeg fikk et supert bilde av den. (..)

Etter filmkvelden hadde vi mørkekjøring, ute, til leggetid. Sliten.no =)

Filmen kommer senere - jeg holder på å legge den over på youtube med utmerket kvalitet, og da tar det "litt" lengre tid enn vanlig! Jippi

 

Day 4
Jeg gruer meg til alt skolearbeidet nå framover atm. Jeg går jo på sisteåret på ungdomsskolen og alt blir så hektisk nå fordi vi har en skoletur på 10 dager som vi må få plass til, og da blir det trangt mellom alle prøver, presentasjoner, oppgaver, tentamener og eksamener i alle fag. Imorgen har vi en matteprøve med vanskelig innhold(men som jeg får slippe fordi jeg ikke har hatt noe tid til øving de 2 siste ukene her), vi har tentamen på kommende mandag og onsdag, presentasjoner osv... Lista er lang, og jeg får frysninger av å tenke på det. Det kommer til å bli så stress - jeg synes faktisk synd på meg selv! Ahh, kommer til å begynne å grine en gang i den tida :p

JAJA, Egentlig er Day 4 et veldig dumt punkt fordi den vekker opp ubehagelige følelser for å si det rett ut! Haha. Hater å tenke på negative ting som trykker meg ned! Er jeg alene om det?

Filmen kommer ut her snart, og jeg kommer til å poste den med en gang på bloggen når den er ute på Youtube.
Akkurat nå så står det at det er 30 minutter til den er ferdig med eksporteringen, noe man må ta med en klype salt fordi det kan ta mye lengre tid enn det.. Huff. Så har vi da importeringen fra PC til Youtube. Huffpuff.

Hustri ja.

Kaseey

 

 


  0 kommentarer på "Trett"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

hits